Apple a lansat noile brățări Apple Watch Sport | NOOBZ.RO

Apple a lansat noile brățări Apple Watch Sport

Muche Ecaterina
- 10.06.2020, 20:35 în Accesorii
0

SHARES
Apple a lansat noile benzi Apple Watch Sport

AppleApple a lansat noile brățări Apple Watch Sport și huse iPhone din silicon pentru vară.

Apple și-a actualizat colecția de Apple Watch Sport Bands și huse pentru iPhone cu o varietate de culori noi pentru a sărbători vara. Noile lansări vin după ce Apple a lansat luna trecută două Apple Watch Pride Edition Sport Bands.

Apple a lansat noile brățări Apple Watch Sport

În total, Apple a lansat patru culori noi pentru Apple Watch Sport Band: linen blue, seafoam, vitamin C și coastal gray. Toate cele patru culori noi sunt disponibile cu dimensiuni de 40mm și 44mm la prețul de 49 de dolari.

Apple Watch

Este ceva obișnuit ca Apple să introducă culori noi pentru brățările Apple Watch aproape de începutul unui nou sezon. În momentul de față, Sport Band este singura opțiune actualizată pentru vara anului 2020.

Au existat zvonuri despre o nouă brățară din piele pentru Apple Watch, dar asta nu a fost inclusă în actualizările anunțate.

Dar, pe lângă noile accesorii Apple Watch, Apple a lansat și noi huse din silicon pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Noile huse sunt disponibile în trei culori noi: seafoam, vitamin C, and linen blue. Prețul acestora este de 39 de dolari.

Apple

De asemenea, noile huse pentru iPhone urmează să fie disponibile pe magazinul oficial Apple în curând, alături de noile brățări Apple Watch. Probabil vor fi disponibile și în magazinele partenere Apple în curând.

Ce părere aveți despre noile huse iPhone 11 Apple și noile Apple Watch Sport Bands? Aveți de gând să comandați ceva nou? Spuneți-ne în comentarii!

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!