More

  Funcția de încărcare wireless vine pe seria Galaxy A

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Funcția de încărcare wireless vine pe seria Galaxy A. Încărcarea wireless a fost o caracteristică dedicată pentru flagship-urile Samsung Galaxy S și Note. Cu toate acestea, este de așteptat să devină ceva mai obișnuit.

  Funcția de încărcare wireless vine pe seria Galaxy A

  Există surse care confirmă faptul că Samsung intenționează să introducă suport pentru încărcare wireless pentru telefoanele din seria Galaxy A. Conform surselor, decizia este luată pentru consolidarea smartphone-urilor din gama medie. Mai ales având în vedere că vânzările de flagship-uri au fost afectate pe fondul COVID-19.

  Conform unui raport publicat de The Elec, Samsung va extinde încărcarea wireless pe smartphone-urile sale mai accesibile, Galaxy A50 și Galaxy A70. Funcția fi disponibilă începând cu modelele din 2021, care vor fi lansate în trimestrul patru din 2020. Asta ar putea înseamna inclusiv că cele două modele vor avea un design din sticlă, nu din plastic.

  Smartphone-urile din seria Galaxy A vor primi încărcare wireless

  Decizia Samsung de a aduce încărcare wireless pe gamă medie poate fi văzută ca o concurență directă pentru iPhone SE, care vine cu suport de încărcare wireless. De asemenea, telefoanele din seria Galaxy A sunt dintre cele mai vândute telefoane. Acestea vizează clienții care doresc funcții de top, dar nu doresc să cheltuiască prea mult. Cu suportul de încărcare wireless, Samsung ar putea observa o creștere în vânzările dispozitivelor menționate.

  Potrivit informațiilor, Samsung este în negocieri cu Hansol Technics, Amotech și Chemtronics. Astfel, ar putea furniza module de încărcare wireless la cel mai mic cost per unitate pentru telefoanele din seria Galaxy A.

  Toate cele trei companii furnizează deja module de încărcare wireless pentru Samsung. În timp ce, Honsol furnizează module pentru Galaxy S20 Ultra; Amotech le oferă pentru Galaxy S20 Plus; iar Chemtronics furnizează pentru Galaxy S20.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.