More

  Samsung Galaxy Fold 2 nu va avea S Pen

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Galaxy Fold 2 nu va avea S Pen. Lansarea Galaxy Fold 2 este așteptată în august, o dată cu lansarea Galaxy Note 20. Acesta va fi a doua generație Galaxy Fold și cel de-al doilea telefon pliabil oferit de Samsung în acest an.

  Nu ne așteptăm să fie perfect, dar ar trebui să fie un salt mare față de modelul de anul trecut. Telefonul pliabil vine cu Ultra-Thin Glass (UTG), același folosit pe Galaxy Z Flip. Dacă acesta este cazul, atunci este posibil ca Galaxy Fold 2 să nu ofere suport S Pen.

  Tehnologia de display pliabil nu a atins încă o etapă importantă, dar ne așteptăm la o îmbunătățire față de anul trecut. Poate că folosirea display-ului pliabil cu un S Pen poate fi prea ambițioasă, cel puțin, deocamdată. Asta pentru că display-ul flexibil poate fi foarte sensibil.

  Samsung Galaxy Fold 2 – Ce ar mai fi de știut

  De un lucru putem fi siguri: Samsung nu lansează un Galaxy Fold 2 cu un S Pen anul acesta.

  Un display pliabil este de obicei subțire și sensibil. Cu un S Pen, ecranul nu poate suporta atingerea și zgârierea frecventă.

  Presupunem că display-ul pliabil trebuie să fie suficient de gros pentru a fi considerat durabil și, în același timp, flexibil. Producătorii de display pliabil nu au ajuns încă la acest punct. Sunt efectuate cercetări mai ample, așa că va trebui doar să așteptăm și să vedem.

  Telefoanele Samsung Galaxy Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G, care vor fi introduse în august, vor avea doar UTG. Nu vor putea să susțină introducerea S Pen. Poate că o altă variantă poate fi lansată spre finalul anului 2020. Dacă nu, sperăm la Galaxy Z Flip 2 și Galaxy Fold 3 anul viitor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.