OLED-urile BOE nu trec testele de calitate ale Samsung

Muche Ecaterina
- 11.06.2020, 17:24 în Smartphones
15

SHARES
OLED-urile BOE

OLED-urile BOE nu trec testele de calitate ale Samsung. O publicație sud-coreeană a raportat că ecranele BOE nu au reușit să treacă testele de calitate ale Samsung. Se crede că Samsung urmărea achiziționarea BOE pentru Galaxy S30 sau Galaxy S21.

Flagship-urile Samsung Galaxy oferă, de obicei, ecrane OLED de top, proiectate in-house de Samsung Display. Dar un zvon apărut la începutul acestui an a sugerat că Samsung avea în vedere utilizarea ecranelor OLED ale companiei chineze BOE.

OLED-urile BOE nu sunt, încă, bune pentru seria Galaxy S

Publicația sud-coreeană DDaily a raportat că ecranele furnizate de BOE nu au reușit să treacă testele de calitate ale Samsung. Publicația adaugă faptul că Samsung a fost interesat să folosească aceste ecrane pentru seria Galaxy S de anul viitor.

Website-ul notează că ecranele sunt de obicei instalate pe un telefon după ce trec teste de calitate și teste de producție în masă. Ecranele BOE nu au reușit să treacă de acest prim obstacol. Însă, DDaily sugerează că mai este timp pentru ca ecranele să treacă testarea.

Este posibil ca Samsung să rămână la Samsung Display pentru 2021

Analistul Ross Young a menționat într-un tweet că atât BOE, cât și producătorul China Star „nu au reușit să intre la Samsung” și pe Galaxy S30 sau S21. Se pare că Samsung a respins clar o alternativă la Samsung Display, dar va trebui să așteptăm un răspuns final în acest sens. Cu toate acestea, compania sud-coreeană nu a fost impresionată de ecranele BOE.

Samsung Display este considerat cel mai bun producător de ecrane OLED în acest moment. Așadar, chiar dacă opțiunile BOE oferă prețuri mai ieftine, contează mai mult standardul de calitate. De asemenea, este de remarcat faptul că BOE este un jucător important în sine, care furnizează către Huawei, Oppo și alții.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!