More

  D-Link lansează camera termografică DCS-9500T

  D-Link lansează camera termografică DCS-9500T. Aceasta detectează temperatura corporală pentru un grup de persoane. Kit-ul de scanare all-in-one DCS-9500T incude o cameră termografică cu două lentile, echipament de calibrare BlackBody și software de management.

  DCS-9500T combină tehnologia de imagistică termică cu AI pentru a identifica dacă o persoană are temperatură ridicată. Apoi va declanșa automat alarma în cazul în care aceasta este detectată. Camera este concepută special pentru a monitoriza spații mari, zone aglomerate cum ar fi școli, fabrici, clădiri de birouri, aeroporturi sau spitale. Tehnologia D-Link oferă posibilitatea detectării rapide a temperaturii corporale pentru un grup de până la 30 de persoane simultan, cu o acuratețe de ±0.3°C.

  D-Link lansează camera termografică DCS-9500T: Ce include

  – o cameră de înaltă precizie cu lentile termice wide-angle,
  – un sensor termic de înaltă rezoluție Uncooled Microbolometru IRFPA 400×300. În cadrul procesului de identificare a persoanelor cu temperatură acesta permite obținerea de imagistică termală de calitate foarte bună.
  – un senzor de imagistică optică Full HD, camera poate crea imagini de înaltă fidelitate prin suprapunerea imaginilor termice cu cele optice.

  DCS-9500T utilizează tehnologie unică bazată pe AI. De asemenea, utilizează și tehnologie intuitivă de recunoaștere facială. Totul este integrat în software-ul de management.

  Soluția de detectare a temperaturii este compatibilă cu standardul ONVIF. Asta facilitează integrarea în sistemele existente. În plus, include suport PoE pentru o mai mare versatilitate și ușurință la instalare în spații mari cum ar fi universități, aeroporturi și spitale.

  DCS-9500T include următoarele caracteristici:

  – Măsoară în timp real temperatura corporală a unui grup de până la 30 de persoane simultan, pe o rază de 30m;
  – Lentile duble cu sensor termal de înaltă rezoluție (400 x 300 pixeli) și Full HD (1920 x 1080 pixeli), sensor tehnologie CMOS;
  – Acuratețe temperatură ±0.3°C;
  – Sistem de alarmă sonoră (2 x interfețe);
  – Instantanee cu citirea temperaturii;
  – Funcție de recunoaștere facială;
  – Alarmă pentru persoane necunoscute și cunoscute (pe baza datelor încărcate în prealabil în baza de date);
  – Posibilitate de a seta interval temperatură;
  – Funcție căutare temperatură;
  – Software ce poate gestiona până la 32 de camere.

  DCS-9500T_Kit

  DCS-9500T nu înlocuiește măsurarea temperaturii cu ajutorul dispozitivelor de măsurare clinică

  DCS-9500T este proiectată pentru detectarea rapidă a temperaturii la suprafața pielii în vederea scanării preliminare a unui spațiu public.

  Camera nu este concepută să măsoare temperatura corpului. Aceasta trebuie confirmată în continuare cu ajutorul dispozitivelor de măsurare clinică. Pentru implementarea și utilizarea acestui tip de echipament se recomandă verificarea legilor și reglementărilor în vigoare.

  Funcția de recunoaștere facială presupune preîncărcarea imaginii faciale a persoanelor într-o bază de date și poate necesita consensul acestora. Utilizatorul final își asumă toată responsabilitatea pentru respectarea legilor locale aplicabile.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here