More

  PC Garage te echipează gratuit: Cadou SSD sau Carcasă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  PC Garage te echipează gratuit: Cadou SSD sau Carcasă. În perioada 16 iunie – 5 iulie 2020, sub umbrela campaniei “Te echipam gratuit: Cadou SSD sau Carcasă”, PC Garage oferă un cadou la alegere. Poți alege dintre o carcasă și un SSD, la configurarea unei noi platforme hardware.

  Astfel, la achiziţia oricărui procesor împreună cu orice placă de bază şi orice placă video(valoare totală minima de 2.500 lei), vei avea opţiunea de a alege cadou o carcasă SilentiumPC Signum, în valoare de 300 lei, sau a unui SSD Kingston A400 de 480GB, în valoare de 360 lei.

  SilentiumPC Signum este o carcasă middle tower cu un design modern

  Aceasta este proiectată pentru o răcire eficientă şi gestionare uşoară a cablurilor din interior. Compatibilă cu plăcile de bază cu format de la mini-ITX până la ATX, ea este prevăzută cu două spaţii pentru unități de stocare de 3.5” și alte două pentru unități de 2.5”.

  Modelul este echipat cu un sistem de iluminare LED programabil. Acesta este sub forma unei benzi ARGB în panoul frontal și a unui ventilator Stella HP ARGB CF de 120 mm pe spate. Volumul interior oferă suficient spațiu pentru majoritatea componentelor unui PC. Cooler-ul pentru CPU poate avea 161 mm înălțime. În vreme ce, placa grafică poate atinge 325 mm lungime. Sistemul de răcire este format din două ventilatoare de înaltă presiune, Sigma HP 120 mm și Stella HP ARGB CF 120 mm.

  Un set de filtre standard, poziţionate în partea din față, în partea de sus și sub sursa de alimentare, împiedică pătrunderea prafului în șasiu. Designul nu a fost lăsat nici el la voia întâmplării. Producătorul a optat pentru un aspect ce îmbină eleganța cu agresivitatea. De altfel, o combinație excelentă pentru PC-urile de gaming moderne. Mai mult, ea este prevăzută cu un panou lateral transparent din plexiglas. Cu ajutorul acestuia utilizatorul poate evidenţia măiestria asamblării, sau componentele iluminate cu LED de la interior.

  PC Garage te echipează gratuit

  Kingston A400 este un SSD pe interfaţă SATA-III perfect ca unitate de boot în orice sistem, fie ele de productivitate, editare sau de gaming. Acesta îmbunătățește substanţial capacitatea de reacție a sistemului, oferind timpi de boot, încărcare și transfer incredibili.

  Comparativ cu un HDD normal acest SSD este de 10 ori mai rapid. Acesta oferă viteze de lucru de până la 500MB/s la citire, respectiv 450MB/s la scriere. El reprezintă alegerea ideală pentru instalarea sistemului de operare. În timp ce capacitatea de stocare de 480GB asigură suficient spațiu pentru găzduirea aplicațiilor/jocurilor dorite.

  Campania organizată de PC Garage a început pe data de 16 Iunie. Aceasta va continua, în limita stocului disponibil, până pe 5 Iulie. Astfel, clienții vor beneficia în perioada vacanței de vară de un cadou la alegere ce depăşeşte ca valoare suma de 300 Lei.

  Eligibili pentru promoție sunt toți clienții care achiziționează în această perioadă un procesor, o placă de bază și o placă video în valoare totală de minim 2.500 lei. Pentru a beneficia de cadou, clienții PC Garage nu trebuie decât să adauge în coș produsele participante la campanie și să plaseze comanda.

  Pentru suport, clienții pot accesa căsuța de chat din site, pentru a discuta cu unul dintre experții tehnici disponibili. Cadoul nu se aplică pentru categoriile plăci video profesionale, plăci video mining, procesoare server și plăci de bază server.

  Mai multe detalii despre campanie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.