More

  Huawei întârzie producția pentru viitoarea serie Mate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei întârzie producția pentru viitoarea serie Mate. Lucrurile nu arată bine pentru viitoarea serie flagship Mate. Huawei a întârziat producția a ceea ce ar putea fi seria Huawei Mate 40 din cauza recentelor represiuni din partea SUA.

  Potrivit revistei asiatice Nikkei, Huawei a cerut furnizorilor să oprească producția de componente cheie necesare pentru viitorul flagship Mate.

  De asemenea, compania a redus comenzile pentru piese noi pentru următoarele câteva trimeste. Astfel ar avea timp pentru a evalua impactul complet al restricțiilor din SUA.

  În luna mai, guvernul Statelor Unite a dat o lovitură imensă Huawei. A aprobat măsurile de reducere a accesului Huawei la furnizorii de cipuri globali.

  Drept urmare, producătorul de cip-uri TSMC – unul dintre partenerii cruciali ai Huawei și producătorul de cipuri Kirin – a încetat să mai ia noi comenzi de la companie.

  Se presupune că Huawei a achiziționat cipuri de bază pentru următorii doi ani. Însă, acestea au fost destinate în mare parte serverelor sale, nu smartphone-urilor.

  Huawei întârzie producția pentru viitoarea serie Mate – Ce înseamnă asta pentru Mate 40?

  Acum, se pare că Huawei este îngrijorată de faptul că unitatea HiSilicon este posibil să nu poată furniza SoC-uri mobile, precum și AI și cipuri de comunicare.

  HiSilicon este o firmă deținută de Huawei, care dezvoltă în esență SoCs pentru smartphone. Întrucât furnizorii nu pot folosi niciun echipament american pentru fabricarea cipurilor pentru Huawei, HiSilicon va găsi dificilă onorarea comenzilor.

  Acest lucru a obligat Huawei să-și reevalueze inventarul și să caute alți furnizori.

  „Acum vedem că amânarea producției în masă a seriei Mate va dura până la două luni.”, a spus o sursă pentru Nikkei. Un alt furnizor Huawei a declarat publicației că marca chineză analizează inventarul HiSilicon. Se verifică, de asemenea, viabilitatea utilizării cipurilor de la MediaTek și Qualcomm.

  „Dar verificarea altor platforme mobile ar putea duce la reproiectarea părților mecanice ale smartphone-urilor, ceea ce va lua ceva timp.”, a adăugat sursa.

  Întârzierea producției noii serii Mate nu înseamnă neapărat că lansarea acesteia va fi amânată. Nu există astfel de zvonuri în lanțul de aprovizionare în acest moment. Huawei ar putea anunța cu ușurință Mate 40 în septembrie / octombrie și ar putea începe să îl vândă doar atunci când va avea stoc suficient.

  Între timp, se pare că Huawei a redus până la 20% comenzile generale pentru componentele smartphone-urilor. Acest lucru se datorează probabil faptului că Huawei se așteaptă la o scădere a cererii. Însă, nu putem fi siguri, pentru că Huawei nu a declarat nimic oficial.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.