Allview anunță noile televizoare Smart cu Android TV

NoobZ
- 18.06.2020, 17:12 în Smart TV
0

SHARES
Allview anunță noile televizoare Smart cu Android TV

Allview anunță noile televizoare Smart cu Android TV. Acestea se adresează celor care îşi doresc să se bucure de conţinut la calitate 4K HDR.

Seria ePlay6100-U combină designul modern fără margini cu o calitate a imaginii 4K HDR10. De asemenea, vine cu o gamă extinsă de culori, display VA și tehnologie Dolby Audio. Vorbim despre cel mai avansat și sigur sistem Smart TV – Android TV cu Google Assistant încorporat.

4K HDR10 – un nou mod de a te bucura de imagini realiste

Pentru obținerea unei experiențe vizuale remarcabile, Allview integrează pe noua serie de Android TV-uri ePlay, caracteristica HDR10, care oferă imagini de o înaltă naturalețe, culori perfect echilibrate, alături de cele mai fine gradații între nuanțele cele mai profunde de negru și albul pur.

Împreună cu 4K, HDR10 oferă imagini mult mai realiste: o curbă fixă de mapare a tonurilor este aplicată întregii pelicule  și optimizează scena cu cel mai ridicat nivel de luminanţă.

Noua generație ePlay 4K păstrează panelurile cu tehnologia VA (Vertical Alignment). Acestea oferă o creștere a ratelor de contrast cu până la 400% și a uniformității nivelului de negru cu 200% față de tehnologia IPS. Astfel, noile modele aduc în casele utilizatorilor imagini vii, extrem de apropiate de cele reale.

Allview anunță noile televizoare Smart: Android TV – cel mai înalt nivel de securitate

Smart TV-urile din gama ePlay oferă o experiență de utilizare sigură și actualizată constant cu cele mai noi funcționalități și inovații Google.

Totodată, sistemul de operare aduce utilizatorilor cel mai înalt nivel de confort. Acesta oferă o experiență TV hands-free, cu ajutorul lui Google Assistant. Astfel, cu o simplă comandă vocală adresată telecomenzii, utilizatorii pot accesa, porni și controla conținutul video și ajusta volumul de la distanță.

Disponibilitate și preț

Noua serie ePlay6100-U va fi disponibilă în variantele de: 43, 50 și 55 inch. Prețurile recomandate pornesc de la 1499 lei. Clienții care vor comanda noile produse în perioada 18 – 25 iunie, vor beneficia de o reducere de 200 lei.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!