More

  Allview anunță noile televizoare Smart cu Android TV

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Allview anunță noile televizoare Smart cu Android TV. Acestea se adresează celor care îşi doresc să se bucure de conţinut la calitate 4K HDR.

  Seria ePlay6100-U combină designul modern fără margini cu o calitate a imaginii 4K HDR10. De asemenea, vine cu o gamă extinsă de culori, display VA și tehnologie Dolby Audio. Vorbim despre cel mai avansat și sigur sistem Smart TV – Android TV cu Google Assistant încorporat.

  4K HDR10 – un nou mod de a te bucura de imagini realiste

  Pentru obținerea unei experiențe vizuale remarcabile, Allview integrează pe noua serie de Android TV-uri ePlay, caracteristica HDR10, care oferă imagini de o înaltă naturalețe, culori perfect echilibrate, alături de cele mai fine gradații între nuanțele cele mai profunde de negru și albul pur.

  Împreună cu 4K, HDR10 oferă imagini mult mai realiste: o curbă fixă de mapare a tonurilor este aplicată întregii pelicule  și optimizează scena cu cel mai ridicat nivel de luminanţă.

  Noua generație ePlay 4K păstrează panelurile cu tehnologia VA (Vertical Alignment). Acestea oferă o creștere a ratelor de contrast cu până la 400% și a uniformității nivelului de negru cu 200% față de tehnologia IPS. Astfel, noile modele aduc în casele utilizatorilor imagini vii, extrem de apropiate de cele reale.

  Allview anunță noile televizoare Smart: Android TV – cel mai înalt nivel de securitate

  Smart TV-urile din gama ePlay oferă o experiență de utilizare sigură și actualizată constant cu cele mai noi funcționalități și inovații Google.

  Totodată, sistemul de operare aduce utilizatorilor cel mai înalt nivel de confort. Acesta oferă o experiență TV hands-free, cu ajutorul lui Google Assistant. Astfel, cu o simplă comandă vocală adresată telecomenzii, utilizatorii pot accesa, porni și controla conținutul video și ajusta volumul de la distanță.

  Disponibilitate și preț

  Noua serie ePlay6100-U va fi disponibilă în variantele de: 43, 50 și 55 inch. Prețurile recomandate pornesc de la 1499 lei. Clienții care vor comanda noile produse în perioada 18 – 25 iunie, vor beneficia de o reducere de 200 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.