More

  Panasonic lansează LUMIX G100, cea mai nouă cameră mirrorless

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Panasonic lansează LUMIX G100, cea mai nouă cameră mirrorless. LUMIX G100 este concepută special pentru vloggeri și creatori de conținut. Camera are o carcasă ușoară și compactă. G100 pare să se diferențieze de restul produselor prin calitatea foto și video. Sunetul este asigurat de OZO – prima tehnologie audio din lume pentru camere mirrorless asigurată printr-un sistem de microfoane realizat de Nokia.

  Camera filmează la rezoluție 4K sau Full HD în mai multe formate. Producătorul spune că rezultatele foto video pe timp de noapte sunt uluitoare. Însă, nu putem să ne convingem de acest aspect decât după ce testăm camera. Stabilizatorul pare să fie puternic, hibrid, pe 5 axe. Acest lucru face ca filmările în mers, cu bicicleta sau un vehicul să fie la o calitate cât mai bună.

  Panasonic lansează LUMIX G100 – SUNET

  LUMIX G100 include un sistem audio OZO de la Nokia. Vorbim despre prima cameră mirrorless din lume care oferă o astfel de funcție. Trei microfoane interne înregistrează un sunet clar și vibrant, cu un efect foarte realist. G100 urmărește vocea unei persoane identificate, comutând automat pe modul de sunet cel mai adecvat pentru situație. Cu această tehnologie audio, sunetul înregistrat va fi atât de bun încât nu mai este necesară investiția într-un microfon extern, separat.

  Noul mod Video Selfie permite ca atât utilizatorul cât și fundalul să fie captate perfect, fără a fi nevoie de ajustări.

  Efectele video speciale sunt ușor de realizat. Slow motion și Time Lapse sunt ușor de creat. În timp ce vloggerii cu experiență vor fi bucuroși să afle că au incluse funcțiile avansate de înregistrare V Log L și LUT (Look Up Table) care poate fi adăugat în post-producție.

  Folosiți funcția de extraordinară PHOTO 4K de la Panasonic pentru a capta momente unice. Fotografiați la 30fps și alegeți apoi, direct din cameră, doar cadrul de care aveți nevoie, pentru imagini perfecte, de fiecare dată.

  Ergonomie și utilizare echilibrate

  Cu o greutate de doar 422g, G100 este suficient de ușoară și compactă încât să se integreze cu ușurință în viața dumneavoastră.

  Compuneți-vă imaginile prin vizorul de înaltă rezoluție sau, dacă preferați, folosiți ecranul de înaltă rezoluție de trei inch. Monitorul cu ecran tactil se rotește convenabil și poate fi pivotat pentru a vă ajuta să fotografiați din orice unghi, nu doar pentru a realiza selfie-uri cu ușurință, ci pentru a înregistra fără efort vloguri în care veți fi adevărate staruri.

  Vlogerii pot folosi avantajele funcției Frame Marker. O astfel de funcție permite verificarea compoziției în diverse raporturi de aspect, în timp ce indicatorul cadrului REC afișează un cadru roșu foarte vizibil, pentru a semnaliza funcționarea camerei.

  Noul mâner-trepied DMW-SHGR1 poate fi adăugat pentru îmbunătățirea poziției de susținere a camerei în timpul înregistrării vlogurilor. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca trepied. Prin conectarea la cameră prin USB, veți putea folosi trepiedul pentru înregistrări video în sistem start/stop, pentru a elibera declanșatorul sau pentru a activa sau dezactiva modul Sleep.

  G100 este dotată cu funcția de încărcare prin USB, putând fi încărcat și de la un acumulator portabil.

  Partajează-ți povestea prin conectivitatea îmbunătățită

  LUMIX G100 integrează conectivitatea prin Bluetooth și Wi-Fi pentru partajarea cu ușurință a celor mai frumoase povești.

  Un buton de upload dedicat pornește transferul de videoclipuri și fotografii către telefonul mobil, pentru a putea fi partajate direct pe rețelele de socializare prin aplicația LUMIX Sync, disponibilă pentru iOS și Android.

  Bluetooth Low Energy (Bluetooth 4.2) permite telefonului inteligent și camerei să fie conectate constant cu un consum de curent minim. Folosiți telefonul inteligent pentru a activa camera sau pentru a adăuga automat coordonatele GPS pe fotografii.

  De asemenea puteți folosi telefonul inteligent ca un controller wireless la distanță pentru înregistrarea video și pentru realizarea de fotografii. Panasonic LUMIX G100 va fi disponibilă în România la finalul lunii iulie 2020.

  Mâner-trepied (DMW-SHGR1)

  Un mâner compact și ușor / trepied permite înregistrarea video în sistem start/stop și eliberarea declanșatorului prin conexiune USB.

  Compatibilitate: DC-G100/G110, GH5,GH5S,G95/G90 și G80/G81/G85

  * Este necesară actualizarea firmware a camerei. Butonul sleep nu poate fi utilizat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.