More

  Logitech lansează MX Master 3 și MX Keys pentru Mac

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Logitech lansează MX Master 3 și MX Keys pentru Mac, pentru utilizatorii avansați de Mac și tablete Apple. Mouse-ul MX Master 3 și tastatura MX Master sunt acum disponibile în culoarea Space Gray.

  Acestea au fost calibrate pentru a completa ecosistemul Apple și pentru a ajuta milioane de creatori de conținut digital avansați, care utilizează produsele Apple: computerele Mac și tabletele iPad.

  Logitech lansează MX Master 3 pentru Mac

  Mouse-ul Logitech MX Master 3 pentru Mac este construit pentru a oferi utilizatorilor de Mac și iPad renumitele caracteristici ale produselor din familia MX. Printre acestea se regăsește și tehnologia avansată de scrolling MagSpeed, care printr-o acționare silențioasă trece de la scrolling-ul precis click-to-click la modul ultra-rapid.

  MX Master 3 are o formă confortabilă și o zonă optimizată pentru degetul mare pentru un acces fără efort la rotița laterală și butoanele programabile. Senzorul Darkfield, cu rezoluție de 4000dpi, se adaptează pe toate suprafețele, inclusiv sticlă. De asemenea, acesta oferă precizie, care permite selectarea fiecărui pixel individual pentru cei care utilizează PhotoShop.

  Profilurile dedicate fiecărei aplicații optimizează fluxul pentru suita Adobe, Google Chrome, Safari și permit opțiuni nelimitate de personalizare. Acumulatorul intern al MX Master 3 pentru Mac are o autonomie de până la 70 de zile. În ceea ce privește încărcarea, aceasta poate avea loc și în timpul utilizării.

  Logitech lansează Logitech MX Keys pentru Mac

  Tastatura MX Keys pentru Mac oferă utilizatorilor cea mai bună experiență de tastare Logitech cu butoane low profile cu layout de Mac.

  Cu taste cu forma concave, MX Keys oferă o experiență de tastare superioară, răspuns tactil precis și iluminare inteligentă. Atunci când mâna utilizatorului se apropie de tastatură aceasta ajustează automat luminozitatea în funcție de lumina ambietală.

  MX Keys pentru Mac are un firmware optimizat pentru computerele Apple, vine echipată cu port de încărcare USB-C și un cablu USB-C la ambele capete, care permite transferul rapid între MacBook, iPad și iPhone.

  MX Master 3 și MX Keys – Perfecționate pentru produse Apple

  Logitech MX Master 3 și MX Keys pentru Mac sunt concepute pentru performanțe sporite. Gândite pentru creatorii de conținut digital ai vremurilor noastre, dispozitivele Logitech MX oferă mai multă viteză și precizie pentru utilizatorii de Mac.

  Produsele sunt acum optimizate pentru MacOS și compatibile cu iPadOS. Acestea permit utilizatorilor să treacă rapid de la un dispozitiv Apple la altul.

  Preț și Disponibilitate

  Logitech MX Master 3 și Logitech MX Keys pentru Mac vor fi disponibile începând cu luna august. Prețul recomandat pentru MX Master 3 pentru Mac este de 519 lei. La fel si pentru pentru MX Keys pentru Mac 519 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.