More

  MMD lansează două noi monitoare Philips Momentum

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  MMD lansează două noi monitoare Philips Momentum. Unul dintre ele este creat în colaborare cu producătorul audio Bowers & Wilkins. Modelul Philips 558M1RY are o diagonală de 55 inch și este cel mai mare monitor optimizat pentru gaming-ul pe consolă de pe piață.

  Display-ul are o rezoluție 4K UHD și o rată de refresh până la 120Hz. Sistemul audio este special conceput de Bowers & Wilkins. Tehnologia Ambiglow proiectează imaginile de pe monitor în afara acestuia.

  Modelul 278M1R este primul monitor Philips conceput exclusiv pentru jucătorii esports, are o diagonală de 27 inch și este HDR Ready.

  Modelul 558M1RY inch va fi disponibil la sfârșitul lunii iunie 2020, iar modelul 278M1R din iulie 2020.

  MMD lansează două noi monitoare

  Modelul 558M1RY este o soluție cu adevărat unică pentru jocuri și divertisment imersiv. Gamerii se pot bucura de jocurile lor preferate pe un ecran de 55 inch cu tehnologia Ambiglow pe 3 laturi. Monitorul are o rezoluție UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) și DisplayHDR 1000.

  Utilizatorii pot ajusta HDR-ul în funcție de preferințele lor, având setări pentru fiecare scenariu de utilizare. Printre funcții se numără: HDR Game, HDR Movie, HDR Photo și un mod personalizabil HDR, cu opțiunea de a opri complet funcția.

  Cu un raport de contrast static de 4000:1, jocurile, show-urile TV și filmele vor beneficia de cea mai bună imagine, cu negru intens și culori deosebite.

  Timpul scăzut de răspuns înseamnă că jucătorii vor primi feedback vizual rapid fară latență, screen tearing și stuttering datorită tehnologiei AMD FreeSync și a ratei de refresh de 60 – 120 Hz (în funcție de portul folosit).

  558M1RY vine cu un sistem audio conceput de Bowers & Wilkins

  Sound bar-ul este încorporat în monitor, utilizatorii bucurându-se de o experiență plug and play.

  Sound bar-ul are o putere totală de 40W, un sistem de sunet 2.1, tehnologia DTS și un răspuns de frecvență de la 50Hz la 20KHz. De asemenea, acesta dispune de diverse moduri audio care sunt concepute pentru gameri: Sport & Racing, RPG & Adventure, Action, precum și un mod Film, Muzică și un mod personalizabil.

  Tehnologia Ambiglow creează un halou de lumină proiectat pe peretele din spatele monitorului. Aceasta face ca imaginile să pară că părăsesc marginile ecranului și le oferă utilizatorilor o experiență mult mai imersivă. Modelul 558M1RY dispune de tehnologia Ambiglow iar iluminarea este amplasată pe 3 laturi.

  Un monitor optimizat pentru console, conceput pentru gaming competitiv

  Modelul 278M1R este primul produs Philips Monitors care este optimizat pentru esports, în special pentru titluri FPS, Action sau Racing.

  Cu diagonala de 27 inch, este modelul mai compact din gama Momentum și este echipat cu un suport de 130 mm, cu reglaj de înclinare între -5/20 de grade și pivotare între +/- 33 de grade, fiind ușor reglabil pentru un confort optim al ochilor.

  Tehnologia Ambiglow a monitoarelor Philips este prezentă pe toate cele patru părți ale monitorului. Aceasta poziționează ecranul ca o piesă centrală ce se potriveste în orice setup de gaming.

  MMD lansează două noi monitoare: 278M1R este proiectat special pentru jucătorii competitivi

  Există o întârziere minimă între acțiunile utilizatorului și ceea ce se vede pe ecran, rezultând într-o experiență fluidă de gaming, iar feedback-ul rapid oferă utilizatorului un avantaj competitiv. Monitorul vine echipat cu un ecran cu o rezoluție 4K. Rata de refresh a acestuia este de 60Hz. Timpul de răspuns este de 1ms (reglabil la 4ms GIG).

  Porturile HDMI de 2 x 2.0 HDMI permit conexiuni la surse multiple și rapide, iar sunetul este transmis prin difuzoarele DTS Sound (5W x 2).

  Toate specificațiile monitoarelor le recomandă ca alegeri perfecte pentru generația curentă de console, dar vor fi compatible și cu consolele next-gen.

  558M1RY va fi disponibil la sfârșitul lunii iunie 2020 la un pret recomandat de 6290 Lei. 278M1R va fi lansat la sfârșitul lunii iulie cu un pret recomandat de 2174 Lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here