More

  OPPO și Ericsson au lucrat împreună cu Qualcomm și MediaTek

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  OPPO și Ericsson au lucrat împreună cu Qualcomm Technologies și MediaTek pentru a dezvolta soluții software de comutare a segmentelor rețelei. Acestea se bazează pe smartphone-urile OPPO Find X2 Pro și OPPO Reno3 5G.

  Astfel încât utilizatorii vor putea să comute cu ușurință între diferitele segmente ale rețelei. De asemenea, aceștia pot să aibă parte de cele mai bune experiențe în funcție de nevoile diferite.

  OPPO și Ericsson fac echipă cu Qualcomm și MediaTek

  Astfel, OPPO contribuie la dezvoltarea primelor rețele 5G Standalone (SA) și a primelor servicii de segmentare a rețelei 5G SA în colaborare cu Vodafone și Ericsson.

  Noua rețea a fost verificată cu ajutorul smartphone-urilor 5G OPPO. Acestea dispun de platformele mobile 5G Qualcomm Technologies, respectiv MediaTek. Noua rețea este utilizată în prezent în cadrul Universității Coventry din UK.

  Un segment a fost utilizat pentru accesul rapid la Internet. În timp ce celălalt segment a furnizat o conexiune dedicată studenților și membrilor facultății. Totul a fost realizat pentru a avea acces rapid la resursele școlare și pentru a efectua activități de predare-învățare la distanță mare cu latență scăzută.

  Rețeaua 5G este clasificată în două tipuri:

  NSA (Non-Standalone) și SA (Standalone), unde SA se referă la o arhitectură independentă a rețelei ce utilizează stații de bază 5G, dar și o rețea centrală 5G. Principalii operatori telecom din întreaga lume înaintează ferm dezvoltarea rețelei 5G SA. Aceasta este considerată a fi principala structură 5G a viitorului.

  Segmentarea rețelei 5G este o tehnologie ce separă rețeaua fizică în multiple rețele end-to-end virtualizate, care poate fi aplicată arhitecturii rețelei centrale 5G.

  Fiecare segment de rețea este independent și poate avea resurse proprii. Astfel încât resursele 5G să poată fi alocate și utilizate mai eficient și în mod flexibil pentru a satisface nevoile diferitelor scenarii de utilizare în conformitate cu diferitele caracteristici ale aplicațiilor.

  Tehnologiile 5G SA și de segmentare a rețelei sunt cele mai recente realizări ale inovațiilor în 5G ale OPPO.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.