More

  Samsung nu va include încărcătoare începând de anul viitor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung nu va include încărcătoare pentru unele telefoane începând de anul viitor. În schimb, ar putea reduce costurile, dar ar ajuta și mediul înconjurător.

  Samsung pare că nu va mai include încărcătoarele în pachetele unora dintre smartphone-urile sale începând din 2021. Asta potrivit unui raport al site-ului coreean de știri ETNews. Raportul spune că Samsung scoate încărcătoarele pentru că multe persoane au deja încărcătoare. Dar și pentru a ajuta la reducerea costurilor.

  Samsung nu va include încărcătoare în unele pachete

  Deși a nu include un încărcător în cutie ar putea părea o mișcare importantă, se pare că Samsung nu este singurul producător care are această opțiune în vedere. Este posibil ca Apple să facă ceva similar prin faptul că nu include un încărcător cu alinierea iPhone din acest an. Asta potrivit analistului Apple Ming-Chi Kuo. Apple poate elimina, de asemenea, încărcătoarele de 5W și 18W, care vin în prezent cu iPhone (în funcție de modelul pe care îl cumpărați). În schimb, oferă un nou încărcător rapid de 20W care va fi vândut separat, mai spune Kuo.

  Înlăturarea încărcătoarelor din pachete ar putea fi o soluție majoră de a reduce costurile pentru Samsung și Apple. De asemenea, ar putea avea și un impact semnificativ asupra mediului. Scoaterea lor din unele pachete smartphone de top vândute ar putea contribui la reducerea numărului de încărcătoare. Mai ales când acestea sunt neutilizate și sunt aruncate pentru că oamenii au deja o mulțime răspândite prin casă.

  Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor estimează că „un milion de tone de surse externe de energie sunt fabricate în fiecare an.” Oricare ar fi numărul care se transformă în deșeuri, ajunge să fie inutil. Soluția lui Steve Yang, CEO Anker, se dovedește a fi foarte asemănătoare cu soluția pe care a promovat-o Uniunea Europeană: încărcătoare comune, universale.

  Ce părere ai despre o astfel de decizie? O consideri bună sau rea?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.