More

  Messenger ar putea integra curând mesaje WhatsApp

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Messenger ar putea integra curând mesaje WhatsApp. Există zvonuri de ceva vreme că Facebook intenționează să integreze toate serviciile de mesagerie. Messenger, WhatsApp și Instagram Direct Messages vor fi accesate din toate platformele prin intermediul aplicațiilor native.

  Acum se pare că există coduri ascunse în interiorul Facebook Messenger care pregătesc integrarea cu WhatsApp. Acesta ar fi primul pas în integrarea multi-platform. Întrebarea ar fi ce criptare (sau non-criptare) va folosi sau va primi Messenger?

  Messenger ar putea integra curând mesaje WhatsApp

  Potrivit WABetaInfo, a fost descoperit un cod în aplicația Messenger. Acesta indică faptul că Facebook Messenger se pregătește să accepte mesaje de la utilizatorii WhatsApp. Asta înseamnă că utilizatorii ambele platforme de mesagerie vor putea vorbi între ei fără a avea neapărat ambele aplicații pe dispozitiv. Șansele ca un utilizator să aibă fie WhatsApp, fie Messenger sunt destul de mari. Până la urmă acestea sunt două cele mai folosite aplicații de mesagerie din lume.

  Messenger va putea înțelege dacă un contact WhatsApp este blocat, detalii despre un chat (număr, contor de mesaje, dacă chat-ul este arhivat) și sunete de notificări push. Cel puțin, asta se arată în codul descoperit. Ceea ce nu va putea vedea aplicația este conținutul mesajului în sine, membrii unui grup și fotografiile de profil ale contactului. Baza de date arată, de asemenea, că mesajele vor fi stocate pe dispozitivul utilizatorului.

  Problema uriașă este că WhatsApp are criptare end-to-end, în timp ce Messenger nu are. Are doar mesajele „secrete” pe care va trebui să le porniți în conversație pentru că nu sunt activate implicit. Facebook a spus că va aduce criptare pe celelalte servicii de mesagerie. Astfel, poate că  acesta este un lucru pe care îl vom vedea înainte ca mesageria multi-platform să fie activată.

  În orice caz, integrarea nu pare să se întâmple imediat, așa că va trebui să așteptăm și să vedem cu ce soluții vine Facebook. Dacă gigantul social media va face acest lucru, va fi un mare câștig pentru toate platformele și o mare problemă pentru Apple și Google.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.