More

  Facebook modifică termenii pentru reclamele politice

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook modifică termenii pentru reclamele politice. Compania va întrerupe reclame politice înainte de alegerile din 2020

  Perioada de „backout” s-ar aplica în zilele dinainte alegerilor.

  Facebook ar putea aduce o modificare majoră în politica sa de publicitate într-un efort de a combate dezinformarea legată de alegeri. Platforma socială are în vedere interdicția publicității politice în SUA în zilele anterioare alegerilor din 2020, relatează Bloomberg.

  Facebook modifică termenii pentru reclamele politice

  Spre deosebire de Twitter, care a interzis anunțurile politice în totalitate anul trecut, planul Facebook va limita anunțurile pentru câteva zile. Politica propusă ar crea o perioadă de „blackout” care ar opri reclamele politice de pe platformă în perioada premergătoare zilei alegerilor. Nu este clar cât poate dura această perioadă. Însă, există un precedent pentru o astfel de politică. Multe țări, inclusiv U.K, au legi care interzic reclame politice în ziua alegerilor sau în zilele dinainte.

  Raportul vine în condițiile în care Facebook are de-a face cu un boicot al agenților de publicitate, care include acum peste 1.000 de companii. Boicotul vine ca o reacție asupra politicilor sale privind discursurile de ură. Un audit independent în domeniul drepturilor civile, lansat la începutul acestei săptămâni, a criticat Facebook față de politicile companiei. Acesta scuza politicienii de lipsa veridicității faptelor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.