More

  Wells Fargo cere angajaților să elimine TikTok

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Wells Fargo cere angajaților să elimine TikTok de pe dispozitivele companiei. Compania se alătură multor altor instituții care au ridicat semne de întrebare cu privire la securitatea TikTok.

  Wells Fargo a instruit angajații care au instalat TikTok pe dispozitivele companiei să elimine aplicația din motive de confidențialitate. Cel puțin, asta reiese dintr-un articol din The Information.

  Wells Fargo cere angajaților să elimine TikTok

  „Am identificat un număr mic de angajați Wells Fargo care au instalat aplicația TikTok pe dispozitivele deținute de companie. Din cauza îngrijorărilor cu privire la controalele și practicile de confidențialitate și securitate ale TikTok și pentru că dispozitivele deținute de companie ar trebui utilizate doar pentru afacerile companiei. Am îndrumat acei angajați să elimine aplicația de pe dispozitivele lor.”, declară un purtător de cuvânt al Wells Fargo pentru The Verge.

  Aplicația TikTok a înregistrat 2 miliarde de descărcări în aprilie. Vineri, Amazon a declarat că a trimis un e-mail „din greșeală” care le cere angajaților să elimine TikTok de pe dispozitivele mobile cu adrese de e-mail Amazon. Ulterior, compania a clarificat că nu a existat „nicio modificare a politicilor noastre în acest moment în ceea ce privește TikTok.”

  TikTok, deținută de compania chineză ByteDance, a fost doar una dintre mai multe aplicații descoperite că accesează datele de clipboard ale utilizatorului atunci când rulează în fundal. Practica a fost descoperită prin intermediul unei funcții noi în versiunile beta ale iOS 14. Aceasta avertizează utilizatorii atunci când o aplicație copiază din clipboard. TikTok spune că de atunci a eliminat funcția.

  Secretarul de stat Mike Pompeo a declarat la începutul acestei săptămâni că administrația Trump „ia în considerare” interzicerea TikTok. Însă, nu este clar modul în care o astfel de interdicție ar funcționa în practică. Unele sucursale ale armatei americane au interzis deja utilizarea TikTok pe dispozitivele deținute de guvern.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.