LinkedIn acuzat că accesează datele din clipboard-ul iPhone

Muche Ecaterina
- 12.07.2020, 19:25 în Aplicaţii
13

SHARES
LinkedIn acuzat

LinkedIn acuzat că accesează datele din clipboard-ul iPhone. Protecțiile privind confidențialitatea iOS 14 poate atrage acțiuni legale. Detectarea clipboard-urilor din iOS 14 nu doar că obligă dezvoltatorilor să regândească confidențialitatea aplicațiilor, ci pune aceste companii în probleme legale.

Reuters raportează că utilizatorul iPhone, Adam Bauer, a dat în judecată LinkedIn. Acesta susține că rețeaua socială accesează „în secret” datele clipboard de pe iOS, inclusiv cele de pe Universal care împărtășește conținut copiat cu dispozitivele din apropiere.

LinkedIn acuzat de o problemă pe care spune că o rezolvă pe 14 iulie

Firma deținută de Microsoft spiona utilizatorii, potrivit plângerii și ar fi încălcat legea din California în acest proces.

Un purtător de cuvânt al companiei a spus anterior că LinkedIn nu stochează și nu transmite date din clipboard și că plănuia să remedieze problema cu o actualizare a aplicației pe 14 iulie. A existat o conexiune defectuoasă a egalității între tablou și ceea ce ați tastat, a declarat VP Erran Berger.

Nu există nicio garanție că procesul va avansa. Cu toate acestea, se face o presiune suplimentară asupra creatorilor de aplicații pentru a-și limita accesul la datele utilizatorului. Chiar dacă intențiile sunt bune, utilizatorii ar putea atinge punctul în care sunt dispuși să dea în judecată. Companiile ar putea îmbunătăți confidențialitatea generală, fie doar pentru a limita costurile unor acțiuni legale.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!