More

  Actualizarea firmware Fitbit Charge 4 aduce noi caracteristici

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Actualizarea firmware Fitbit Charge 4 aduce noi caracteristici. Printre acestea se numără GPS Dinamic și  alarma Smart Wake.

  Utilizatorii de smartwatch-uri se confruntă cu două probleme în ceea ce ține de dispozitivele wearable: durată scurtă de viață a bateriei și a fi trezit brusc de alarmă.

  Actualizarea firmware Fitbit Charge 4 aduce noi caracteristici

  Fitbit Charge 4 aduce cea mai nouă actualizare a firmware-ului pentru wearable care ar putea rezolva aceste probleme. Versiunea 1.96.29 a software-ului unuia dintre cei mai avansați trackeri ai lor aduce două actualizări majore. GPS Dinamic, care ar trebui să ajute la economisirea bateriei și Smart Wake, care ar trebui să te ajute să te trezești mai bine, în teorie.

  GPS-ul Dinamic este o caracteristică nouă din actualizare care îți va permite să economisești bateria smartwatch-ului. Când activezi funcția, acesta va detecta când smartphone-ul tău este în apropiere. Astfel, va folosi senzorul GPS Dinamic în locul senzorului încorporat.

  GPS-ul este unul dintre cei mai mari consumatori ai bateriei de pe orice dispozitiv. Utilizarea senzorului GPS Dinamic  va prelungi durata de viață a bateriei. Nu a specificat în ce măsură, dar, desigur, depinde de cât de des este utilizat.

  Cealaltă nouă caracteristică principală din actualizare este ceva numit Smart Wake, care este de fapt disponibil și în seriile Fitbit Ionic și Fitbit Versa.

  Practic, atunci când setezi o alarmă, dispozitivul nu va activa alarma la acel moment specific, ci la un timp „mai ideal” cu până la 30 de minute înainte de alarmă. În acest fel, nu te vei trezi în faza de somn profund, care poate fi uneori mai dăunător fizic.

  Actualizarea vine, de asemenea, cu alte noutăți, cum ar fi opțiunea de a regla cât timp va rămâne ecranul activ, ceea ce poate reduce consumul de baterie dacă faci setările corecte.

  Utilizatorii Fitbit Charge 4 vor vedea, de asemenea, data la care și-au activat dispozitivul prin intermediul aplicației Fitbit. În plus, există, corecțiile de erori și îmbunătățirile care vin cu fiecare actualizare. Poți verifica Fitbit Charge 4 acum pentru actualizarea firmware-ului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.