More

  OPPO lansează încărcătorul ultra-rapid de 125W

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  OPPO lansează încărcătorul ultra-rapid de 125W. În plus, producătorul chinez aduce pe piață încărcătorul wireless AirVOOC de 65W, SuperVOOC mini portabil de 50W și încărcătorul mini de 110W.

  Tehnologia de încărcare rapidă de 125W marchează un nou progres tehnologic în ceea ce privește industria telefoniei mobile. Algoritmul avansat de criptare, precum și stabilizatorii de temperatură permit utilizarea sigură și eficientă a dispozitivelor de încărcare rapidă.

  Încărcătorul wireless AirVOOC de 65W permite o încărcare mai rapidă comparativ cu tehnologia de încărcare cu fir. De asemenea, încărcătorul mini SuperVOOC de 50W și încărcătorul de 110W, lansate în premieră, reprezintă inovațiile unice ale tehnologiei de încărcare VOOC a OPPO.

  OPPO lansează încărcătorul ultra-rapid de 125W

  Tehnologia de încărcare rapidă de 125W a OPPO se bazează pe încărcare directă. Aceasta este capabilă să încarce o baterie de 4000mAh până la 41% în doar 5 minute. Rapid, reușește să o încarce complet la cea mai rapidă viteză: în 20 de minute.

  Tehnologia este compatibilă cu protocoalele de încărcare rapidă anterioare SuperVOOC și VOOC. De asemenea, acceptă protocoalele de masă, inclusiv 65W PD și 125W PPS. În prezent, aceasta reprezintă cea mai avansată tehnologie de încărcare rapidă din industrie.

  Pornind de la design-ul tehnic al SuperVOOC, tehnologia de încărcare de 125W a fost supusă unei actualizări complete a arhitecturii hardware. Aceasta poate suporta o schemă de încărcare de până la 20V 6.25A. În timp ce proprietățile de densitate a puterii au fost semnificativ îmbunătățite pentru a reduce eficient timpul de încărcare, fără a crește însă dimensiunea încărcătorului.

  Bateria dispune de două celule 6C cu o rată a bateriei și structuri multiple de ultimă generație, tehnologie de tip charge pump și MCU integrat  pentru a îmbunătăți eficiența încărcării.

  Tehnologia din spatele încărcătorului de 125W adaugă 10 senzori de temperatură adiționali care monitorizează statusul încărcării și asigură siguranță maximă în timpul încărcării.

  OPPO lansează încărcătorul ultra-rapid de 125W. Platforma utilizează măsuri de protecție împotriva supratensiunilor, cablu Type-C to Type-C, precum și un algoritm de criptare cu rezistență înaltă de până la 128 biți pentru a spori siguranța.

  Încărcătorul wireless AirVOOC de 65W

  Utilizatorii își doresc să fie lipsiți de inconveniențele cablurilor și să își poată încărca dispozitivele cât mai repede posibil. Răspunsul la aceste probleme este tehnologia de încărcare rapidă superioară wireless AirVOOC de 65W, care integrează o tehnologie proprietară de tip charge pump și un design paralel al celor două bobine pentru a crește eficiența încărcării wireless.

  Tehnologia de încărcare rapidă wireless AirVOOC de 65W poate încărca complet o baterie de 4000mAh în doar 30 minute. Reducerea interferențelor în frecvență permite astfel o aplicare cât mai largă a încărcării wireless. Tehnologia este dotată cu de cinci ori mai multe măsuri de siguranță comparativ cu tehnologia FOD (Foreign Object Detection). De asemenea, este compatibilă cu standardul Qi, oferind utilizatorilor o experiență de încărcare wireless super-rapidă.

  OPPO a prezentat o tehnologie de încărcare conceptuală wireless pentru încărcătorul wireless AirVOOC de 65W. Aceasta dispune de o sticlă perfect sculptată, realizată cu ajutorul unei tehnologii rapide de prototipare fără tipar, fiind astfel prima aplicare a acestui tip de tehnologie din industria produselor electronice de consum.

  Partea inferioară a încărcătorului este echipată cu un cooler semiconductor. Aceasta reglează temperatura, asigurându-se astfel că smartphone-ul nu s-a încins pe durata încărcării. Astfel, temperatura din spatele telefonului este cu 2℃ mai mică decât în cazul utilizării unui ventilator de disipare a căldurii. Design-ul unic face ca încărcarea telefonului mobil să fie mai convenabilă, având capacitate de încărcare de mare putere.

  Caracteristicile unice ale tehnologiei de încărcare rapidă AirVOOC 65W oferă o experiență de încărcare unică și fără precedent, putând deveni astfel prima opțiune de încărcare a utilizatorilor în era 5G.

  Seria de încărcătoare ultra-small de mare putere

  OPPO a lansat astăzi și cel mai mic și subțire încărcător din lume, mini SuperVOOC de 50W, și încărcătorul mini de 110W, care dispune de o arhitectură duală unică.

  Încărcătorul OPPO mini SuperVOOC de 50W a fost realizat la o dimensiune similară unui portcard. Peretele acestuia are o grosime de doar 1,05 cm. Datorită design-ului, utilizatorii îl pot plasa cu ușurință în buzunar, ceea ce îl face extrem de convenabil în timpul plimbărilor sau călătoriilor. Încărcătorul mini SuperVOOC de 50W este compatibil cu protocoalele VOOC. În plus, suportă protocoale de masă precum 27W PD și 50W PPS. Cu de altfel, poate încărcă o varietate de dispozitive, inclusiv telefoane mobile și laptopuri.

  Inginerii OPPO au conceput un design revoluționar al încărcătorului mini SuperVOOC de 50W. Mai exact, au redus dimensiunile componentelor care ocupau cel mai mult spațiu prin utilizarea unui nou design topologic.

  Acest lucru permite o conversie mult mai eficientă a energiei prin eliminarea condensatorului electrolitic convențional. Ca de altfel, și prin introducerea unui sistem similar celor utilizate în domeniul aviației și tehnologiei de alimentare cu comutare de înaltă frecvență GaN, ce permit miniaturizarea încărcătoarelor de mare putere.

  Bazată pe încărcătorul mini SuperVOOC de 50W

  Tehnologia de încărcare rapidă mini OPPO de 110W sfidează limitele de dimensiune și eficiență atunci când vine vorba de adaptoare de mare putere. Încărcătorul mini de 110W este realizat pe baza îmbinării de structuri laminate și compacte. Aceasta minimizează dimensiunea încărcătorului, la doar 35.76 cm3 – asemănător cu dimensiunea unui încărcător normal de 18W.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.