More

  Samsung anunță disponibilitatea Galaxy Z Flip 5G

  Samsung anunță disponibilitatea Galaxy Z Flip 5G. Cu rețelele 5G care se extind pe tot globul, oamenii experimentează acum impactul pe care 5G îl poate avea asupra experienței mobile. Astfel, vor putea să împărtășească mai mult, să se joace mai mult și să facă totul mult mai eficient.

  Noi am testat Samsung Galaxy Z Flip, iar acum avem ocazia să aflăm ce e diferit la el față de modelul 5G.

  Performanță de generație următoare

  Acum, cu 5G, Galaxy Z Flip 5G aduce conectivitatea cu viteze ultra rapide pe un dispozitiv pliabil de dimensiunea palmei.

  Galaxy Z Flip 5G este primul dispozitiv din gama Galaxy de la Samsung care oferă platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon ™ 865 Plus 5G. Această platformă maximizează puterea 5G cu performanțe îmbunătățite. Totul pentru a oferi o procesare mai rapidă și mai eficientă pe dispozitiv cu imagini mai clare printr-o procesare grafică îmbunătățită.

  Galaxy Z Flip 5G este unul dintre cele mai elegante și compacte smartphone-uri pliabile 5G disponibile. Samsung a adăugat componentele necesare pentru a asigura conectivitatea 5G. În același timp, a menținut designul elegant și îndrăzneț al lui Galaxy Z Flip pentru o portabilitate desăvârșită. Galaxy Z Flip 5G vine în două noi culori premium: Mystic Grey și Mystic Bronze. Toate culorile sunt încorporate în sticlă cu un finisaj mat, fin la atingere.

  Galaxy Z Flip 5GExperiență pliabilă îmbunătățită

  Încă de la lansarea lui Galaxy Z Flip în februarie 2020, utilizatorii s-au bucurat să folosească pentru prima dată designul revoluționar al smartphone-ului pentru a se exprima în moduri noi, imaginative. De atunci, Samsung a actualizat continuu experiența. Asta pentru ca utilizatorii să surprindă, să vadă, să comunice și să partajeze mai ușor conținut cu prietenii și persoanele dragi lor.

  Modul Flex

  Atunci când dispozitivul este pliat într-un unghi de 90 de grade, display-ul se împarte automat în două ecrane de 4 inci. Astfel încât să puteți vizualiza conținut în jumătatea superioară a afișajului și să puteți controla ușor din jumătatea de jos.

  YouTube cu modul Flex

  Cu modul Flex, bucurați-vă de vizionarea canalului preferat de YouTube cu mâinile libere. În timp ce vizualizați conținutul în jumătatea superioară a dispozitivului, puteți naviga, citi descrieri și comenta în jumătatea de jos.Bucurați-vă de patru luni de YouTube Premium cu Galaxy Z Flip 5G pentru o experiență neîntreruptă.

  Actualizarea camerei cu modul Flex

  Acum este și mai ușor să filmați din unghiuri mult mai mari și joase cu Z Flip. Indiferent dacă doriți să înregistrați videoclipuri cu un unghi scăzut sau să realizați fotografii vibrante. Pur și simplu atingeți de două ori în modul Flex pentru a schimba fereastra de previzualizare a camerei din partea de sus în partea de jos a dispozitivului.

  Multitasking

  Activități simultane fără efort cu funcția Ferestre Active Multiple. Acum puteți folosi bara pentru ferestre multiple pentru a trage sau arunca aplicațiile pe care doriți să le utilizați.

  App Pair

  Deschideți fără probleme și accesați două aplicații simultan, folosind funcția App Pair din bara pentru ferestre multiple. Astfel încât atunci când sunteți gata să partajați fotografii, aplicațiile dvs. de galerie și mesagerie se vor deschide simultan.

  Bara pentru ferestre multiple

  Este acum parte dintr-o integrare mai robustă a panoului Edge, pentru un plus de confort, oferind acces la mai multe aplicații.

  Galaxy Z Flip 5G va fi disponibil în anumite piețe începând cu 7 august 2020.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here