More

  Facebook testează un nou design mai curat, fără buton de Like

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook testează un nou design pentru Facebook Pages. Printre alte lucruri, acesta va înlătura counterul de Like, va oferi un layout mai curat și mai ușor de citit. Mai mult decât atât, va fi mai ușor pentru administratorii de Pagini să le folosească și să le administreze.

  Aceste funcții și altele au fost testate inițial cu un număr limitat de persoane publice pe aplicația de mobil. Printre persoanele publice care au fost implicate se numără actori, autori, creatori și câteva entități media precum trupe.

  Dacă ai o pagină inclusă în test, aceasta va prezenta o opțiune prin care poți alege să încerci noua experiență când te autentifici de pe mobil. Facebook spune că extinde acum testul la un număr limitat de Pagini de business în engleză.

  Facebook testează un nou design cu counter de urmăritori, nu de LIKE

  Îmbunătățirile de design și funcții au ca scop să facă Paginile mai ușor de utilizat, în special acum când trebuie să practicăm distanțarea socială. Noua încadrare a Paginii va prezenta utilizatorilor informațiile cheie, precum biografie și postări. De subliniat ar fi că designul exclude numărul de like-uri ale Paginii și butonul de Like. Pagina va prezenta doar un buton de Follow și un counter de urmăritori.

  Acest lucru va prezenta mai bine reach-ul real al Paginii. Multe persoane au dat Like diferitelor Pagini de-a lungul anilor. Însă, dacă au dat unfollow la un moment dat la postările din News Feed, nu și-au luat și like-ul înapoi. Asta înseamnă că, Pagina respectivă are un număr de like-uri care nu reflectă numărul real de persoane care interacționează cu conținutul.

  Counterul de urmăriri indică câte persoane primesc, de fapt, actualizările din News Feed-ul Paginii.

  Pe parte de management, va fi mult mai ușor să administrezi Pagina din panoul de administrare și să permiți anumite task-uri. Acest lucru va fi posibil dintr-un ecran numit „Edit Acces”. Aici, administratorii pot activa și dezactiva sarcini specifice de gestionare, cum ar fi cine poate crea conținut pe pagină, cine poate trimite mesaje directe, crea reclame, răspunde la comentarii și multe altele.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.