Am gătit grădina pentru vară cu echipamentele hibrid de la Ryobi

Mădălina Gănescu
- 29.07.2020, 19:56 în Lifestyle
0

SHARES

Când locuiești la curte, mereu găsești ceva de meșterit. Poate cea mai repetitivă activitate este să tunzi iarba. Asta cel puțin atunci când ești iubitor de verdeață și nu suporți ideea de ciment în curte, cum sunt părinții mei. De când ne-am retras la casa părintească, zilnic am avut ceva de lucru. Iar pentru că ne place să automatizăm cât mai mult din acțiunile noastre, am apelat la echipamentele hibrid de la Ryobi.

De regulă, tata tundea iarba cu o serie de echipamente no name. Unele erau doar pe fir, altele erau cu benzină și, sincer, am și pierdut șirul dispozitivelor care i s-au defectat. Însă, am luat decizia ca treptat să îi schimbăm magazia cu scule electrice de la Ryobi. Asta pentru că am testat brandul, suntem mulțumiți de experiența de utilizare și credem că e cazul să ”nu mai meargă prin întuneric” cu produse ieftine și de calitate slabă.

De data asta ne-am împărțit spațiile verzi

Tata a luat grădina cu un prieten, iar eu și Cristi ne-am ocupat de terenul din fața casei și din Eden Garden. Am folosit trimmerul hibrid Ryobi și mașina de tuns iarba hibrid Ryobi, iar cum s-au desfășurat lucrurile aflați din vlogul de mai sus. La final, am folosit suflanta hibrid Ryobi despre care v-a povestit mai multe Cristi într-un video anterior.

Vă arătăm cum funcționează echipamentele, vă spunem la ce să fiți atenți și ce greșeli să nu faceți.

Am gătit grădina de vară cu echipamentele hibrid de la Ryobi

Însă, în cel mult două săptămâni trebuie să trecem din nou prin această experiență. Orice întrebări aveți, le așteptăm în comentarii. Dacă aveți la rândul vostru recomandări ce țin de întreținerea spațiilor verzi, nu ezitați să ne scrieți. ”Vara DIY cu Ryobi One+” Powered by www.bricolaj-mag.ro continuă.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!