More

  Sony anunță gama de televizoare XH90 4K HDR Full Array LED și ZH8 8K HDR Full Array LED

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony anunță gama de televizoare XH90 4K HDR Full Array LED și ZH8 8K HDR Full Array LED. Acestea sunt oficial „Ready for PlayStation®5”.

  Sony anunță gama de televizoare compatibilă PlayStation 5

  Sunt modelele XH90 4K HDR Full Array LED și ZH8 8K HDR Full Array LED. XH90 afișează imagini de gameplay cu o rezoluție de până la 4K la 120 de cadre pe secundă. Lagul este foarte scăzut, de doar 7.2ms.

  Modelul ZH8 este capabil să afișeze imagini extrem de detaliate la rezoluție 8K. De asemenea, oferă totodată și imagini ale gameplay-ului de rezoluție 4K, la o rată de cadre foarte fluidă de 120 de cadre pe secundă (FPS) (specificațiile suportate variază în funcție de jocul compatibil PS5).

  Ambele televizoare vor oferi experiențe de gaming extrem de fluide, alături de consola PS5

  „Perfect pentru PlayStation 5” înseamnă și că modelele de televizoare dispun și de funcția Game Mode a BRAVIA, care le permite utilizatorilor să experimenteze jocuri pe consola PS5 în mod automat, cu latență scăzută.

  Datorită BRAVIA Game Mode, utilizatorii pot folosi controllerul wireless DualSense™ pentru a controla atât televizorul, cât și consola PS5 simultan, dar și telecomanda pentru a controla PS5 în mod rapid și fluid.

  Televizoarele Sony oferă imagini deosebite cu nuanțe vibrante și contrast uimitor. Acest lucru se întâmplă datorită familiei de procesoare X1. Sunetul puternic care provine direct din ecranul televizorului creează o experiență de vizionare extrem de realistă și captivantă.

  Cu tehnologiile de top Sony, utilizatorii pot trăi pe deplin noua generație de experiențe de gaming transformaționale oferite de PS5.

  Sony, alături de SIE, va continua să ofere o experiență de gaming de ultimă generație fanilor PlayStation din întrega lume prin „One Sony”. Vorbim despre o colaborare unică ce reunește creativitatea și tehnologia dezvoltată de entitățile Sony.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.