More

  Epic Games primește o lovitură grea de la Apple

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă


  Epic Games primește o lovitură grea de la Apple. Gigantul din Cupertino decide să înlăture accesul dezvoltatorilor la platformele sale începând de săptămâna viitoare. Mai exact, începând cu 28 august, Epic Games nu mai poate dezvolta nimic pentru iOS sau Mac.

  Acestea fiind date, Epic Games a decis să dea, din nou, în judecată Apple. Dezvoltatorul Fortnite revine cu încă un proces, la nicio săptămână de când a dat în judecată Apple pentru că a scos Fortnite din App Store. Epic Games spune că Apple va „termina” toate conturile dezvoltatorilor și va interzice „accesul Epic la instrumentele de dezvoltare iOS și Mac” începând cu 28 august.

  Epic mai spune că, înlăturarea Fortnite din App Store împreună cu blocarea accesului la conturile dezvoltatorilor va duce, cel mai probabil, la un „rău ce nu va putea fi reparat” pentru Epic. Compania mai spune că astfel va fi afectat inclusiv software-ul precum Unreal Engine Epic. Fără acces la instrumente, compania spune că nu poate dezvolta versiuni viitoare ale Unreal Engine pentru iOS sau macOS.

  Epic Games primește o lovitură grea de la Apple

  „Apple nu înlătură pur și simplu Fortnite din App Store. Apple atacă, de asemenea, întregul business Epic în zone ce n-au legătură.”, spun reprezentanții Epic Games. „Dacă nu se iau măsuri, acțiunile Apple vor afecta ireparabil reputația Epic în rândul utilizatorilor Fortnite. Acest lucru va fi catastrofal pentru viitorul afacerii separate Unreal Engine.”

  Epic Games spune că Apple ar fi trimis „o scrisoare de amenințare.”

  În vreme ce, Apple a declarat că: „Epic a avut aplicații în App Store de 10 ani și a beneficiat de ecosistemul Apple. Adică, a beneficiat de instrumente, testări și distribuția pe care Apple o oferă tuturor dezvoltatorilor. Epic a fost de acord cu termenii și condițiile App Store de bunăvoie și ne bucurăm că am construit așa o afacere de succes pe App Store.

  Faptul că interesele lor de business i-a împins să facă un aranjament special nu schimbă cu nimic că regulile creează un nivel de joacă pentru toți dezvoltatorii și face ca magazinul să fie sigur pentru toți utilizatorii.

  Epic să rezolve aceste încălcări pentru a readuce Fortnite în App Store.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.