Logitech lansează mouse-ul wireless Logitech M190 Full-Size |

Logitech lansează mouse-ul wireless Logitech M190 Full-Size

NoobZ
- 24.08.2020, 11:12 în Accesorii
0

SHARES
Logitech M190 Full-Size

Logitech lansează mouse-ul wireless Logitech M190 Full-Size. Acesta are o formă conturată gândită special pentru cei cu mâini mai mari. Produsul este pentru cei care își doresc să fie productivi și care vor să lucreze confortabil perioade îndelungate.

Noul mouse wireless M190 are o arie de utilizare de până 10 metri. Acesta poate fi folosit atât acasă cât și la birou, oferind un control precis al cursorului și scrolling line-by-line. Forma ambidextră face din M190 mouse-ul ideal pentru mâinile care caută un design full-size și o alternativă la trackpad.

M190 combină tehnologia wireless, confortul zilnic și navigarea ușoară cu calitatea și precizia mouse-ului Logitech la un preț excelent.”, a declarat Larisa Popescu, marketing manager România. “Dacă ești în căutare să achiziționezi sau să îți completezi set-u-ul wireless cu un mouse full-size, fără a avea un preț full-size, M190 este mouse-ul perfect pentru tine”.

Logitech M190 Full-Size: Un mouse wireless versatil

Mouse-ul wireless M190 Full-Size este creat pentru a urmări curba naturală a mâinii cu butoane cu forma concavă și cu suport suplimentar pentru palmă.

În plus, oferă o utilizare fără griji de până la 18 luni cu bateria inclusă. Mouse-ul trece automat în modul de economisire a energiei atunci când nu este utilizat.

Receptorul USB permite o conectare rapidă și este ușor de transportat de la un spațiu de lucru la altul, cu o conectivitate fiabilă în orice circumstanță.

Prețul recomandat al mouse-ului wireless Logitech M190 Full-Size este de 69.99 lei. 

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!