Tronsmart Element T6 Plus: O boxă wireless decentă cu un bass puternic

Mădălina Gănescu
- 26.08.2020, 14:38 în Accesorii
12

SHARES
Tronsmart Element T6 Plus

Folosesc boxa Tronsmart Element T6 Plus deja de peste 3 luni de zile. Am avut-o cu mine peste tot pe unde am umblat în ultima vreme. Am folosit-o în birou pentru editare, muzică și vorbit la telefon. Cum de altfel, am folosit-o în grădină să ascult muzică atunci când nu voiam să deranjez prea tare vecinii.

Produsul are un preț de aproximativ 400 lei, dar poate fi găsit și la ofertă cu cel mult 300 lei. Dar, să vă spun una alta despre experiența mea cu produsul, iar voi decideți dacă merită sau nu banii.

Sunt 3 lucruri care îmi plac la boxă

3. Construcția și materialele folosite nu sunt de calitate slabă. Astfel, nu ai niciun moment impresia că folosești o chinezărie. De asemenea, îmbrăcămintea textilă asigură un grip bun, iar boxa wireless nu se murdărește foarte ușor. Alte produse de la Tronsmart, pentru că sunt din plastic sau silicon, adună amprente. Nu este și cazul Element T6 Plus.

2. Rezistența la apă și praf IPX6 este foarte importantă pentru atunci când folosești boxa outdoor. În interior, poate mai sunt sau nu șanse să o uzi. Însă, afară, că e în grădină sau la un grătar în pădure, nu ai de unde să știi când vine ploaia. Am folosit T6 Plus inclusiv în vârf de deal la grătar. Ne-a prins ploaia torențial, dar produsul nu a pățit nimic. De asemenea, am ținut boxa în iarba udă, după o ploaie de vară și nu a fost afectată cu nimic.

1. Mă ajută destul de mult faptul că pot folosi boxa pe post de hands free pentru a vorbi la telefon. De multe ori, conectez boxa la telefon și las playlist-ul Spotify să ruleze. În acest timp, telefonul stă la încărcat pe pad-ul wireless Samsung. Pentru că nu pot conecta și căștile și boxa la telefon, am nevoie să pot vorbi, totuși, fără să-mi folosesc mâinile. Iar Tronsmart Element T6 Plus mă ajută să fac asta.

Nu se aude chiar cel mai bine. Poți să primești reclamații că te auzi ”ca din beci”. Însă, pentru anumite cazuri, e mai bine să ai funcția chiar și așa, decât să nu o ai deloc.

Conexiunea boxei Tronsmart Element T6 Plus cu celelalte dispozitive

Conexiunea se face prin Bluetooth extrem de simplu. Trebuie doar să pornești boxa, să apeși lung butonul M până auzi un sunet, iar apoi descoperi produsul în lista Bluetooth. Apreciez că Tronsmart a denumit produsul cu numele complet, nu cu vreun cod de produs, cum mai vedem în alte cazuri

O dată ce ai lăsat funcția Bluetooth activată, boxa este descoperită de fiecare dată când o pornești. Conexiunea se face în cel mult 5 secunde, iar deconectarea și mai ușor. Nu am avut probleme de conexiune în nicio situație. Atâta tot că dacă e cineva conectat la boxă, tu nu te poți conecta. Astfel, trebuie să se deconecteze el, să poți să te conectezi tu. Boxa nu are, din păcate, funcție de conectare multiplă.

În schimb, are funcție de pairing, dacă vrei să îți cumperi mai multe boxe pentru un sunet mai puternic. Dacă știți boxele Logitech Mega Boom, acestea funcționează pe același principiu. Nu am testat pairing Tronsmart până acum, dar dacă o să am ocazia, o să vin cu un update în acest articol.

Bateria ține până la 5 zile la o încărcare completă, dacă asculti muzică în medie 2 – 4 ore pe zi. Însă asta doar dacă volumul nu e la maxim. Pentru că dacă e la 100%, bateria se descarcă ceva mai repede.

Și dacă folosești funcția EQ bateria se consumă mai repede.

Însă, e de menționat că fără EQ parcă ”îi lipsește o mână” boxei. Dar când mă refer la EQ activat, trebuie musai treapta maximă. Pentru un sunet cu un bass mai bun, trebuie un mic compromis la capitolul baterie.

Mi-ar fi plăcut să vină boxa cu un cârlig, să o pot agăța. La unele modele de boxe, Tronsmart adaugă un astfel de accesoriu, iar pe T6 Plus chiar simți lipsa.

Element T6 Plus
Tronsmart Element T6 Plus

Dezavantajele boxei

Se pot aduce îmbunătățiri la baterie. Poate fi adăugat un accesoriu pentru a fi agățată și nu ar strica să mai vedem și alte culori în afară de negru și roșu. Dacă tot e îmbrăcată în textil, cred că Tronsmart se poate juca ceva mai mult la capitolul culori.

În rest, pentru prețul de 300 lei la reduceri, Tronsmart Element T6 Plus oferă tot ce ți-ar putea fi necesar. Asta atât pentru birou, cât și pentru grădină. Eu o conectez zilnic la telefon și o țin lângă mine cât lucrez.

Încă un avantaj ar fi că nivelul bateriei este afișat ori decât ori conectez boxa la telefon. Astfel încât, să știu dacă e cazul să o încarc sau nu. Oricum, mai primești atenționări cu aproximativ 10 minute înainte să se închidă.

Bass-ul este puternic, mai mult decât decent la banii pe care îi dai. Iar cel mai bine, zic eu, poți să o testez cu muzică dubstep. Dacă mai aveți și alte întrebări, le aștept ca de fiecare dată în comentarii.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!