More

  Flanco se deschide în Kaufland Târgu-Jiu din august

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Flanco se deschide în Kaufland în primul magazin de tipul shop-in-shop. Situat în Târgu Jiu, acesta este primul astfel de spațiu  pentru cei doi parteneri. De altfel, face parte dintr-un proiect ce urmează a fi dezvoltat și în alte magazine Kaufland din România.

  Magazinul Flanco shop-in-shop din interiorul Kaufland Târgu Jiu este deschis clienților din luna august. Conceptul presupune îmbinarea a două magazine în același spațiu comercial, fiecare funcționând separat, ca magazine independente.

  Acest proiect își propune să le aducă clienților o gamă variată de electronice, produse IT și telecom, electrocasnice mici și mari. De asemenea, să le ofere, în același timp, posibilitatea să-și facă și cumpărăturile de strictă necesitate.

  Flanco se deschide în Kaufland Târgu-Jiu: Urmează și în alte magazine Kaufland

  Magazinul Flanco are o suprafață de 350 m2. Clienții care îl vizitează pot găsi de la electrocasnice mici, precum cele pentru bucătărie, îngrijire personală și tehnologie, până la electrocasnice mari – aparate frigorifice, echipamente incorporabile, aragazuri și mașini de spălat.

  10 consultanți de vânzări Flanco îi vor ajuta să-și aleagă produsele potrivite nevoilor și bugetelor. De asemenea magazinul funcționează ca punct de ridicare pentru comenzile plasate online, pe flanco.ro.

  Un proiect de tipul shop-in-shop este reprezentat de posibilitatea de a îmbina două magazine – unul non-alimentar și unul alimentar – cu scopul de a limita timpul petrecut la cumpărături.

  Magazinul Flanco este poziționat în incinta Kaufland Tg. Jiu – Luncilor, strada Termocentralei, nr. 2A. Programul de lucru este de luni până sâmbătă, de la ora 7:00 la 22:30, respectiv 8:00-20:00, duminică.

  „Situația actuală și prevederile impuse de autorități, legate de mobilitatea într-un spațiu închis, ne-au determinat să ne gândim la noi modalități de a ajuta clienții să-și reducă timpul petrecut în trafic, deplasându-se de la un centru comercial la altul, sau în interiorul mai multor spații închise.

  De asemenea, un program mai lung reprezintă o altă modalitate prin care clienții se pot bucura de cumpărături în siguranță.”, adaugă Dragoș Sîrbu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.