More

  Philips TV lansează The One 2020 seria 8505 și seria 8545

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Philips TV lansează The One 2020 seria 8505 și seria 8545. Seria 8505 are un stand cu finisaj argintiu mat și seria 8545 are un stand cromat.

  Procesorul de imagine Philips P5 are rolul să îmbunătățească calitatea imaginilor și a culorile de pe ecran. Astfel utilizatorul se poate bucura de imagini de o calitate deosebită, noise reduction inteligent, un contrast excelent și imagini detaliate chiar și în zonele întunecate ale ecranului.

  Ecranul DLED HDR10+

  Acoperă o gamă largă de culori, iar rezoluția 4K și tehnologia Dolby Vision oferă utilizatorilor imagini cinematice de o înaltă claritate cu un contrast excelent datorită tehnologiei Micro Dimming Pro și de o mișcare fluidă pe ecran datorită tehnologiei Natural Motion.

  Pentru o compatibilitate extensa pe lângă tehnologia HDR10+ televizoarele mai beneficiază și de HLG (Hybrid Log Gamma) care este o alternativă la tehnologia HDR care folosește semnal SDR (standard dynamic range) și îl îmbunătățește petru a oferii utilizatorului imagini mai detaliate chiar și în cazul conținutului video non-HDR.

  Philips TV lansează The One 2020 – Iluminarea Ambilight

  Tehnologie unică Philips, oferă utilizatorului o experiență de vizionare mai imersivă. Tehnologia Ambilight pe 3 laturi oferă o iluminare ambientală care proiectează conținutul aflat pe ecran în afara acestuia pentru o experiență de vizionare ce părăsește marginile ecranului.

  Philips 2.0

  Sistemul audio integrat Philips 2.0 de 20W împreună cu tehnologia Dolby Atmos oferă un sunet de cea mai bună calitate care îmbunătățește experiență utilizatorului indiferent că este vorba de filme, seriale sau jocuri video.

  Noile standuri ofera televizoarelor Philips un aspect slim si elegant. Utilizatorii care își doresc un sunet și mai bun au posibilitatea de a adăuga un soundbar cu înălțimea de până la 70mm.

  PHILIPS HTL3325/10

  Soundbar-urile Philips sunt create special pentru a se potrivi perfect alături de televizoarele The One 2020.

  Soundbar-ul PHILIPS HTL3325/10 beneficiază de un design geometric simplu și reprezintă o soluție 3.1 cu subwoofer wireless care se conectează la televizor și transformă sufrageria utilizatorului într-un home theater.

  Conectorului HDMI (ARC) simplifică experiența de utilizare și permite controlul soundbar-ului direct din telecomanda televizorului.

  Philips TV lansează The One 2020 – Android TV 9.0

  Sistemul de operare Android TV 9.0 vine cu asistentul vocal Google integrat și este compatibil cu Amazon Alexa. Avantajul sistemului de operare Android este dat de librăria extinsă de aplicații dispnibile pe Google PlayStore.

  Utilizatorii se pot bucura de un număr deosebit de mare de aplicații și jocuri disponibile, la o apăsare de buton, direct pe noile televizoare Philips The One.

  Televizorul Philips cu Android TV va putea fi controlat cu ajutorul comenzilor vocale

  În telecomandă este integrat un microfon special pentru asta. Microfonul se activează doar când este apăsată tasta specială pentru Google Assistant.

  Utilizatorul îi va putea spune televizorului să pornească un anumit joc sau serialul preferat pe Netflix si chiar să controleze diverse dispozitive compatibile cu Google Assistant.

  Philips The One, 8505 și 8545 beneficiază de specificați tehnice premium la prețul unui model mid-range. Televizorul sunt disponibil în 5 dimensiuni: 43, 50, 58, 65 și 70 inchi.

  Philips TV lansează The One 2020 – Standuri noi pentru noile televizoare

  Modelele de 43”, 50” and 58” beneficiază de un nou stand central care a fost gândit pentru a permite adăugarea unui soundbar de până la 70mm înălțime. Astfel oferă posibilitatea de ajustare a ecranului prin pivotare fără a interfera cu soundbar-ul.

  Modelele de 65” beneficiază de un stand central cu o formă arcuită. Acesta permite adăugarea unui soundbar de până la 70mm înălțime fără posibilitatea de a mai ajusta ecranul.

  Modelele de 70” beneficiază de un stand format din două picioare ce permit montarea televizorulul în două poziții. Poziția 19mm asigură un aspect slim și elegant. Poziția mai înaltă permite adăugarea sub televizor a unui soundbar de până la 70mm înălțime

  Conectivitatea variată a noilor televizoare Philips The One, 8505 și 8545

  Permite conectarea simultană a patru device-uri pe porturile HDMI, a unui sistem audio digital, cu posibilitatea de a alege între o antenă de satelit și un cablu de televiziune.

  Numărul mare de porturi HDMI permite conectarea unui soundbar, unui blu-ray player și a unei console de jocuri. Conținutul multimedia poate fi redat direct de pe un mediu de stocare USB folosind unul dintre cele două porturi amplasate convenabil.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.