More

  Brennenstuhl H700A este o lampă de mână la îndemâna oricui

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Brennenstuhl H700A: Dacă ar fi să fac o inventariere a tuturor lanternelor pe care le avem în acasă, probabil ajung la vreo 5. Asta în ciuda faptului că am tot dat din ele în stanga și în dreapta. Cu toate acestea, parcă avem o forță nevăzută prin care atragem tot mai multe.

  De când ne-am mutat în Otopeni nu pot spune că am avut foarte multe neplăceri cu întreruperea energiei electrice. S-a întâmplat, a durat chiar și 8 ore, dar nu s-a întâmplat niciodată pe timp de noapte, deci nu am avut nevoie de lanterne. Cu toate acestea, avem foarte multe.

  În cadrul proiectului „Vara DIY cu Ryobi” am început să testăm o serie de scule electrice, extrem de utile în gospodărie. Dar toate aceste scule nu pot fi folosite la capacitate maximă de sine stătătoare.

  Astfel am primit la pachet și un prelungitor și un derulator cu tambur de la Brennenstuhl, despre care Mădălina a scris mai multe într-un articol dedicat și o lanternă de mână, tot de la Brennenstuhl, despre care vă spun eu mai multe.

  La prima vedere nu mi s-a părut cine știe ce. Mai ales când ai cu 4 – 5 lanterne mai mult decât îți dorești sau ai avut nevoie vreodată. Dar am spus, totuși, să îi dau o șansă.

  Am pus-o în mașină și am așteptat să se ivească o ocazie să o folosesc. Din păcate, în mod clar nu a fost dragoste la prima vedere și nu am avut nici măcar curiozitatea să mă joc cu ea.

  Brennenstuhl H700A are acumulatori și se încarcă cu un cablu USB

  După 5 zile de purtat laterna prin portbagaj, m-am hotărât să o pun la încărcat. Încărcarea se realizează prin intermediul unui port microUSB. Cablul de încărcare vine în pachet. Nu există un adaptor de priză, dar cablul poate fi folosit cu orice adaptor de priză pentru smartphone.

  De asemenea, poate fi încărcată și la calculator sau chiar cu o baterie externă. Eu o țin mai mult în mașină, iar aici am un încărcator pentru smartphone. Îl pot folosi inclusiv pe acela pentru a încărca lanterna.

  Încărcare Brennenstuhl H700A

  Capacitatea bateriei este de 2Ah. Pentru pasionații de smartphone-uri, se traduce în 2000 mAh. Pentru o lanternă care consumă doar când este folosită, este o capacitate generoasă. Timpul de încărcare este de aproximativ 3 ore.

  LED-urile indică nivelul bateriei

  Deasupra butonului de pornire/oprire sunt amplasate o serie de LED-uri care indică nivelul de încărcare al bateriei. Este foarte util deoarece nu vei fi luat prin surprindere niciodată. Vei afla din timp când bateria este la limita inferioară și trebuie încărcată.

  Brennenstuhl H700A are 3 magneți și un cârlig pentru o utilizare flexibilă

  Am fost plăcut surprins de aplicabilitatea extinsă pe care o oferă cei trei magneți și cârligul rotativ la 360 de grade. Astfel, poate fi folosită atât în atelierele auto, pentru sarcini specifice, cât și în medii unde nu există suprafețe metalice (aici poate fi folosit cârligul rotativ).

  Utilizarea pe suprafață metalică

  Eu am identificat mai multe moduri prin care poți utiliza lanterna în casă, atunci când există o pană de curent. Aici magneții se dovedesc a fi extrem de utili. La intrarea în casă pot fixa lanterna de rama metalică a ușii. În vreme ce, în alte camere pot pur și simplu să o agăț de suporții de metal de pe ușă sau de perete/mobilier.

  Magneți și crlig rotativ la 360 de grade

  Însă, momentul în care mi-am dat seama de utilitatea acestei lanterne a fost la Dofteana. Trebuia să descarc din mașină mai multe cutii și să le duc într-un loc unde nu aveam nicio sursă de lumină. Era beznă în curte, iar ambele măini erau ocupate. Nu mai avem cum să țin și lanterna.

  Astfel, am fixat lanterna cu magnetul inferior de lateralul autoturismului, am îndoit brațul astfel încât să lumineze în direcția în care aveam nevoie și am reușit să descarc toate cutiile fără probleme.

  Laterna este flexibilă

  De obicei, tata socru primește mai toate lanternele care ne încap pe mână, tocmai pentru că el le folosește mai des. Însă, de data aceasta mă gândesc că și așa are destule, așa că, îmi pare rău tată socrule, dar pe asta nu o vezi. De fapt, nu o vezi pentru că a ajuns să îmi placă prea mult.

  Preț și disponibilitate

  Brennenstuhl H700A poate fi achiziționată de pe magazinul constructii-mag.ro și are un preț de 248 lei. Dată fiind fiabilitatea produsului, îl văd potrivit inclusiv spre a fi făcut cadoul bărbaților din familie sau prietenilor. Așa că, dacă nu mai aveți idei, dați o raită pe site și puneți în coș produsul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.