More

  Samsung Odyssey League începe pe 14 Septembrie 2020

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung dă startul celei mai mari competiții de E-sports desfășurate de companie la nivel global, începând cu 14 Septembrie 2020 – Samsung Odyssey League. Aceasta este valabilă în 12 regiuni din Europa și oricine este bine venit să participe

  De ce Odyssey League? 

  Pentru că accentul se pune pe seriile Odyssey G9/G7. Vorbim despre cele mai bune monitoare Samsung de gaming din lume. Acestea au o curbură a ecranului de 1000R, care le face ideale pentru toate competițiile de E-sports cunoscute.

  Această competiție globală este organizată de Samsung în parteneriat cu PUBG și reprezintă o adevărată oportunitate pentru toți împătimiții de jocuri video, care pot contribui astfel, la dezvoltarea industriei de competiții E-sports în România.

  PUBG este un adevărat fenomen în masă pentru toți pasionații de jocuri online pe mobil sau PC. Recordul atins de PlayerUnknown’s Battleground (PUBG) este de 3.236.027 utilizatori simultani, la jumătatea lunii ianuarie, depășind detașat competitori precum Dota 2 sau Counter-Strike: Global Offensive, unele dintre cele mai bine cotate jocuri de pe piață.  

  Samsung Odyssey League: Premii în valoare totală de 25.000 Euro 

  Ele vor putea fi revendicate doar ajungând pe primul loc în clasamentul campionatului de PUBG desfășurat în cadrul competiției Samsung Odyssey League. 

  Cei interesați de această competiție se pot pre-înregistra pentru a fi printre primii care pot afla toate informațiile necesare.

  Portalul de înscrieri propriu-zis este momentan inactiv. Însă, va fi valabil începând cu 14 septembrie 2020. De atunci, fiecare își poate înscrie echipa cu care dorește să participe. 

  Etapa de Calificări Naționale pentru România se va desfășura în data de 28.09.2020. Cei interesați să participe vor avea la dispoziție o săptămână pentru a-și rezerva locul în competiția globală Samsung Odyssey League.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.