More

  Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro primesc update la Android 11

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro primesc update la Android 11. Noul sistem de operare cu interfața MIUI 12 aduc o serie de îmbunătățiri pentru gestionarea conversațiilor și asigură un control mai bun asupra telefoanelor.

  MIUI 12 oferă o interfață fluidă, bazată pe animații și meniuri captivante. Celelalte modificări majore introduse prin Android 11 includ: 

  Conversațiile:  

  Cu Android 11, conversațiile din mai multe aplicații de mesagerie pot fi gestionate din același loc, în bara de notificări. Noile funcții le permit utilizatorilor să răspundă la mesaje direct din secțiunea de notificări.

  Update-ul OS aduce și posibilitatea de a organiza conversațiile în funcție de prioritatea lor. Conversațiile marcate ca prioritare pot apărea pe ecran chiar și atunci când acesta este blocat, sau când este activată setarea “Do not Disturb”.

  Mesajele pop-up:

  Cu Android 11, mesajele pop-up vor pluti deasupra altor aplicații și vor putea fi accesate de utilizatori în diverse situații.

  Mesajele pop-up pot fi accesate pentru a intra în aplicație, sau închise atunci când nu sunt de interes pentru utilizator. Această funcție este utilă când dorești să faci mai multe lucruri în același timp, fără să ratezi mesajele importante. 

  Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro primesc update la Android 11 – Comenzile telefonului:

  Telefonul se transformă într-un “portofel digital și în seif pentru parolele de acces”, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla dispozitivele inteligente conectate, fără a mai fi nevoie să deschidă alte aplicații.

  Cu acces mai rapid și mai ușor la dispozitivele inteligente, trecerea de la un device la altul și folosirea funcțiilor Android Auto wireless devin mai simple ca niciodată.

  Pentru a accesa meniul “Device Controls”, utilizatorul trebuie să meargă la “Settings”, apoi la “Display”, să acceseze secțiunea “Control center & Notification shade” și să activeze opțiunea “Use new Control center”.

  Se vor putea adăuga aplicații în secțiunea “Smart Home” a centrului de control și astfel se pot gestiona dispozitivele conectate direct. 

  Xiaomi își actualizează constant dispozitivele cu noile versiuni de Android. Pentru a satisface așteptările utilizatorilor, Android 11 este de acum disponibil pe modelele Mi 10 și Mi 10 Pro. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.