More

  TikTok mai negociază doar cu Oracle. Microsoft se retrage

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft se retrage oficial din cursa pentru achiziționarea TikTok. Compania a anunțat duminică faptul că ByteDance, părintele TikTok, i-a respins oferta. TikTok mai negociază acum doar cu Oracle.

  ”Avem încredere că propunerea noastră ar fi fost bună pentru utilizatorii TikTok. Desigur, în timpul în care sunt protejate interesele de securitate națională. Pentru a face asta, am fi adus schimbări semnificative pentru a ne asigura că serviciul respectă cele mai înalte standarde de securitate, intimitate, siguranță online și combătând dezinformarea.

  Am făcut clare aceste principii în comunicatul din august. Suntem interesați să vedem cum evoluează acest serviciu în aceste zone importante.”, scrie Microsoft într-un comunicat transmis duminică.

  Microsoft nu a precizat ce schimbări ar fi propus. Totuși, anunțul Microsoft se sincronizează cu un raport din China Morning Post prin care se arattă că ByteDance nu vrea să vândă către un cumpărător american. S-ar părea, potrivit raportului, că ByteDance a informat atât Microsoft, cât și Oracle cu privire la decizie.

  TikTok mai negociază doar cu Oracle

  Pe de altă parte, Wall Street Journal adaugă că ”Oracle este pregătit să anunțe că este un partener de tehnologie de încredere în SUA pentru TikTok.” Înțelegerea se pare că nu va fi structurată pe o vânzare explicită.

  TikTok are planuri să meargă mai departe cu Oracle, însă nu există o certitudine cu privire la o achiziție în adevăratul sens al cuvântului. Oracle, pe de altă parte, nu a spus nimic cu privire la cum ar putea să lucreze cu TikTok.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.