Samsung anunță Galaxy Watch3 din titan | NOOBZ.RO

Samsung anunță Galaxy Watch3 din titan

NoobZ
- 16.09.2020, 15:48 în Smartwatch
10

SHARES
Samsung anunță Galaxy Watch3 din titan

Samsung anunță Galaxy Watch3 din titan. Acum, pentru prima dată, Samsung a creat un model de ceas inteligent din titan, aducând un nou design elegant și ușor, dar rezistent pentru noul Galaxy Watch3.

Cureaua metalică premium va fi inclusă în cutie. Aceasta vine în nuanța Mystic Black pentru a completa corpul ceasului inteligent. În plus, are o textură care se potrivește perfect cu design-ul modelului Titanium.

Lungimea curelei se poate regla foarte ușor. Astfel încât, indiferent de dimensiunea încheieturii mâinii, Galaxy Watch3 Titanium se va potrivi perfect.

Samsung anunță Galaxy Watch3 din titan – Funcții

Galaxy Watch3 Titanium se mândrește cu toate funcțiile preferate ale lui Galaxy Watch3. Toate acestea sunt integrate într-un design elegant și premium. Modelul Galaxy Watch3 Titanium prezintă și o ofertă versatilă de funcționalități. Acestea îmbină confortul cu o experiență semnificativă de monitorizare a sănătății și wellness.

Watch3 Titanium este dotat cu funcții avansate de monitorizare a sănătății. Printre ele se numără monitorizarea tensiunii arteriale și monitorizarea ECG. Însă, vine și cu alte opțiuni pentru fitness și wellness – precum monitorizarea oxigenului din sânge (SPO2), programe de antrenament la domiciliu și gestionarea somnului.

Galaxy Watch3 Titanium va fi disponibil începând cu 18 septembrie, într-o variantă Bluetooth de 45 mm, nuanța Mystic Black.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!