More

  YOXO este acum disponibil clienţilor din orice reţea

  YOXO este acum disponibil clienţilor din orice reţea. Vorbim despre primul abonament de mobil exclusiv digital, administrat în întregime prin intermediul unei aplicaţii mobile. YOXO vine cu preţuri competitive în RON şi oferte speciale până pe 31 octombrie 2020. 

  Abonament 100% digital la preţ minimal

  Cu YOXO clienţii îşi fac propriile reguli şi îşi pot reconfigura abonamentul lună de lună în funcţie de nevoile lor. Pot face asta instalând aplicaţia YOXO şi alegând unul dintre cele trei abonamente YOXO cu minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, împreună cu pachete de date mobile de 20 GB, 60 GB  sau 100 GB.

  În plus, până pe 31 octombrie 2020, toate abonamentele YOXO au preţuri şi mai mici. De exemplu, acum cu doar 19 lei pe lună clienţii se bucură de minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, dar şi de 20 GB internet mobil.

  Abonamentul cu 100 GB din care 3.87 GB în roaming SEE, minute și mesaje naționale nelimitate este la doar 39 de lei pe lună. Clienţii YOXO beneficiază de cel mai bun raport calitate preţ având parte de abonamente bogate în resurse, dar la costuri minime.

  Simplitate şi transparenţă

  Clienţii YOXO se bucură mereu de simplitate şi transparenţă în privinţa consturilor. În cazul în care internetul din abonament sau din opţiuni nu sunt este utilizat, aceştia primesc banii înapoi sub formă de reducere pe factura următoare sau direct pe card, dacă se doreşte renunţarea la abonament.

  Astfel, clienţii pot uita de grija costurilor suplimentare la final de lună şi au libertatea de a-şi reconfigura abonamentul lună de lună alegând opţiuni suplimentare cu acces în roaming SEE, extra pachete de internet sau minute internaţionale.

  Aceste beneficii sunt de acum şi mai accesibile pentru că toate abonamentele au acum preţuri mai mici, exprimate în RON. Acest lucru înseamnă costuri previzibile, lipsite de fluctuaţiile cursului de schimb valutar.

  YOXO este acum disponibil clienţilor din orice reţea – Flexibilitate si control

  Cu YOXO, clienţii au parte de flexbilitate şi de control total atât asupra resurselor cât şi asupra costurilor gestionate în întregime prin intermediul aplicaţiei mobile.

  Aceştia pot adăuga resurse suplimentare oricând au nevoie, iar plata abonamentului se realizează digital, în mod automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicaţie.

  Toate informatiile despre abonament şi consum sunt disponibile în timp real în aplicaţie, fără a fi nevoie de vizite în magazin sau apeluri în call center, iar dacă clienţii au întrebări suplimentare, pot accesa oricând serviciul de Messenger, direct din aplicaţie.

  Telefonul tău, regulile tale, indiferent de reţea

  De acum, de abonamentele YOXO se pot bucura atât clienții Orange persoane fizice cât și cei care sunt clienţi ai altor reţele. Astfel, clienţii Orange PrePay sau cei cu abonamente Orange în afara perioadei contractuale pot trece la YOXO urmând câţiva paşi simpli direct din aplicaţie.

  În cazul clienţilor din alte reţele, aceştia pot opta fie pentru un număr nou fie îşi pot păstra numărul actual prin portare întâi la o cartelă Orange PrePay şi apoi la YOXO.

  YOXO este acum disponibil clienţilor din orice reţea – Un brand cu ADN digital

  YOXO este lansat într-un moment în care nevoia de digitalizare este din ce în ce mai mare şi vine ca o soluţie firească la dorinţa clienţilor de a fi mereu conectaţi şi de a realiza de la distanţă activităţi ce până acum erau destinate preponderent mediului offline. Acestă nevoie se observă şi în cazul consumului de date mobile care a înregistrat creşteri de peste 40% în prima jumătate a acestui an.

  Încă de la început acest produs s-a bazat pe inputul utilizatorilor, fiind dezvoltat împreună cu clienţii în urma testelor realizate, a focus grupurilor, dar şi a feedback-ului oferit de aceştia atât în aplicaţie, cât şi în comunitatea Orange.

  De aceea, acum YOXO revine cu o nouă identitate de brand, cu un ADN digital adaptat nevoilor clienţilor, fără constrângeri sau limitări contractuale. Altfel spus, YOXO este un serviciu telco într-o aplicaţie mobilă, disponibil în rețeaua Orange, ce îşi propunere să provoace status quo-ul pieţei telecom din România şi este creat atât pentru cei digital native, cât şi pentru cei care vor să îşi personalizere abonamentul mobil în fiecare lună.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here