More

  TikTok blochează reclamele pentru fasting și suplimente de slăbit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TikTok blochează reclamele pentru fasting și suplimente de slăbit. De asemenea, crește restricțiile pentru reclame care promovează o imagine corporală dăunătoare sau negativă.

  TikTok introduce o nouă politică care vine de hac reclamelor care ”promovează o imagine corporală dăunătoare sau negativă”. Noile restricții din aplicație nu mai permite companiilor să facă reclame la aplicații de fasting și suplimente de slăbit.

  Agențiile de publicitate trebuie, de asemenea, să adere la restricții noi și mai dure asupra anunțurilor de slăbit pe care le pot difuza în continuare pe platformă. De exemplu, anunțurile care solicită produse de gestionare a greutății nu vor putea viza utilizatori cu vârsta sub 18 ani.

  Ce este și cum funcționează ProLon Fasting Mimicking Diet

  TikTok încheie un parteneriat cu Asociația Națională a Tulburărilor Alimentare (NEDA) pentru a-și conecta utilizatorii la resursele oferite de organizație direct în cadrul aplicației.

  „Ca societate, stigmatizarea greutății și body shaming-ul reprezintă atât provocări individuale, cât și culturale. Știm că internetul, dacă nu este controlat, prezintă riscul de a exacerba astfel de probleme.”, afirmă TikTok. „De aceea, ne concentrăm să lucrăm pentru a ne proteja comunitatea de conținut și comportament dăunător, sprijinind în același timp un mediu inclusiv și pozitiv pentru corp”.

  TikTok blochează reclamele dăunătoare, dar nu e suficient

  Deși este un pas în direcția corectă, reclamele care promovează o dietă nesănătoasă sunt doar o parte a problemei imaginii corporale a TikTok.

  Regulile comunității aplicației interzic videoclipurile care „promovează obiceiuri alimentare care pot provoca probleme de sănătate”. În schimb, puteți găsi în continuare nenumărate videoclipuri pro-ana pe platformă, în ciuda acestor reguli.

  Apoi, există algoritmul TikTok care îți scoate în față astfel de conținut. La începutul acestui an, BuzzFeed News a detaliat modul în care aplicația expune oamenii la conținut care glorifică obiceiurile nesănătoase de a mânca și pierde în greutate prin intermediul paginii de pornire. Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.