More

  Lenovo lansează laptopul ThinkPad X1 Nano

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lenovo lansează laptopul ThinkPad X1 Nano. Este cel mai ușor dispozitiv ThinkPad dezvoltat până acum. Acesta cântărește doar 907 grame și deschide noi orizonturi în ceea ce privește performanța și funcționalitatea unui laptop într-un design incredibil de ușor.

  Primul ThinkPad Lenovo bazat pe platforma Intel® Evo și alimentat de procesoare Intel® Core™ de generație a 11-a, X1 Nano oferă viteză și inteligență superioare, având în același timp o durată de viață remarcabilă a bateriei. Imaginile captivante sunt afișate pe un ecran 2K de 13 inci, cu margini înguste, cu un raport de aspect de 16:10.

  Patru difuzoare și patru microfoane îmbunătățesc funcționalitățile audio-vizuale ale dispozitivului, iar pentru o experiență de utilizare cu adevărat captivantă, X1 Nano este compatibil cu tehnologiile Dolby Vision și Dolby Atmos®. Noul laptop dispune de conexiune WiFi 6, și o funcție opțională 5G cu lățime de bandă mai mare.

  Lenovo anunță și disponibilitatea pentru comandă a primului PC pliabil7 din lume, ThinkPad X1 Fold. Un succes inovator al inginerilor Lenovo, X1 Fold este un gadget portabil și versatil care setează noi standarde de experiență a PC-urilor, prin procesoarelor Intel® Core™ cu tehnologie Intel® Hybrid bazate pe programul de inovație Intel Athena Project.

  ThinkPad X1 Fold aduce funcționalitățile de pe smartphone-uri, tablete și laptopuri într-un singur PC pliabil care va redefini modul în care utilizatorii lucrează, se joacă, creează și se conectează. Cu funcția opțională 5G, viteza conexiunii este mai sigură și optimizată, iar utilizatorul este protejat datorită funcțiilor de siguranță ThinkShield.

  Lenovo lansează laptopul ThinkPad X1 Nano: Cel mai ușor ThinkPad de până acum

  Cântărind mai puțin de un kilogram, ThinkPad X1 Nano este cel mai ușor dispozitiv ThinkPad și integrează performanță superioară, ecran ce afișează culori vii, sunet captivant și funcții crescute de securitate într-un design ultra-ușor.

  Dotat cu procesoare Intel® Core™ i7 de până la generația a 11-a cu placă grafică Intel® Iris® Xe, laptopul X1 Nano este echipat cu cele mai bune procesoare din lume pentru laptopuri subțiri, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a crea conținut de până la 2,7 ori mai repede, de a beneficia de productivitate cu peste 20% mai rapidă și de jocuri la viteze de două ori mai mari, alături de opțiunea de streaming.

  Portul Thunderbolt oferă o conexiune rapidă, printr-un singur cablu, la sursa de alimentare, la monitor, dispozitivul de stocare și multe alte dispozitive externe.

  X1 Nano este primul ThinkPad care oferă o suită actualizată de funcții AI și funcții biometrice de securitate ThinkShield

  Printre acestea se numără o nouă funcție de recunoaștere vocală și funcție de detectare a prezenței umane, care permit conectarea fără atingere și blocarea dispozitivului atunci când utilizatorul se îndepărtează de laptop. O altă caracteristică importantă este cititorul de amprentă digitală Match on Chip.

  X1 Nano poate fi preinstalat cu sistemul de operare Windows 10 Pro sau Ubuntu® Linux® și dispune de 5G opțional. Un ecran Dolby Vision 2K de 13 inci cu un raport de aspect de 16:10 oferă o experiență de vizionare superioară, iar spațiul de culoare 100% sRGB asigură claritatea și precizia culorilor. Sunt disponibile și opțiuni de ecran tactil.

  Sistemul audio include patru difuzoare Dolby Atmos pentru un sunet captivant și patru microfoane ce captează sunetul la 360° pentru apeluri audio-video clare.

  Laptopul ThinkPad X1 Nano este ideal pentru un mediu de lucru hibrid. În vreme ce, X1 Fold este o capodoperă inginerească ce introduce o nouă experiență a PC-ului și va redefini modul în care utilizatorii folosesc dispozitivele.

  O schimbare majoră a PC-ului

  După cinci ani de dezvoltare, ThinkPad X1 Fold este primul PC pliabil din lume. Acesta va depăși limitele PC-urilor obișnuite și va redefini felul în care utilizatorii interacționează cu tehnologia.

  ThinkPad X1 Fold este acum disponibil pentru comandă. Cum de altfel sunt disponibile și accesoriile opționale. Clienții pot achiziționa tastatura Bluetooth Mini Fold, Lenovo Mod Pen și suportul Lenovo Easel Stand.

  Controlul și configurarea PC-ului

  Toate produsele marca Think sunt preinstalate cu o versiune Lenovo Vantage dedicată companiilor. În această toamnă Lenovo Vantage primește un upgrade, versiunea 1.2.

  Commercial Vantage le permite utilizatorilor să își gestioneze și ajusteze setările de performanță a bateriei, microfonului, ecranului și a camerei video pentru o experiență audio-vizuală optimă. De asemenea, funcția oferă siguranță suplimentară prin detectarea rețelelor WiFi mai puțin sigure datorită actualizărilor automate de BIOS și firmware. Pentru utilizatorii finali, actualizările de sistem se pot face rapid, fără asistență IT specializată.

  Cu toate acestea, administrarea IT specializată rămâne un factor important. Cu Commercial Vantage, administratorii IT pot menține controlul fiecărui dispozitiv Lenovo din portofoliu, hotărând când și ce actualizări sunt verificate și instalate de softul Lenovo Vantage.

  În această versiune au fost adăugate controale de administrare pentru a permite actualizarea sistemului, chiar dacă personalul IT nu are acces la dispozitivul fizic.

  Lenovo lansează laptopul ThinkPad X1 Nano: Preț și disponibilitate

  ThinkPad X1 Fold cu Windows 10 este disponibil pentru comandă cu prețuri începând de la 2.499 de dolari și va fi expediat în câteva săptămâni.

  ThinkPad X1 Nano urmează să fie disponibil în al patrulea trimestru din 2020. Prețurile vor începe de la 1.399 de dolari.

  Commercial Vantage versiunea 1.2 va fi disponibilă la nivel global începând cu 13 octombrie și va fi inclusă pe toate produsele noi din gama Think, fără costuri suplimentare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.