More

  Live pe Instagram se extinde la 4 ore

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Live pe Instagram se extinde la 4 ore. În plus, în curând vei putea să arhivezi transmisiunile live pe Instagram pentru până la 30 de zile.

  Live-urile pe Instagram vor putea fi mult mai lungi. Serviciul extinde durata maximă a transmisiunilor live până la 4 ore. În acest moment, durata maximă în care poți transmite live pe platformă este de o oră.

  Astfel, Instagram va permite sesiuni de Q&A mai lungi. În același timp, instructorii de fitness vor putea să își prelungească sesiunile cu elevii sau brandurile vor putea să intre mult mai mult timp în contact cu comunitățile lor prin workshop-uri.

  Pentru a putea transmite live timp de 4 ore trebuie să nu fi încălcat niciodată politica Instagram sau proprietarea intelectuală a altor creatori de conținut. Acestă regulă de la Instagram descurajează transmisiunile de filme sau alt conținut furat.

  Live pe Instagram 4 ore și apoi arhivat 30 de zile

  În curând vei putea inclusiv să arhivezi transmisiunile live până la 30 de zile. Instagram spune că arhivarea va funcționa în mod asemănător cu arhivarea Poveștilor și a postărilor din feed. La începutul acestui an, Instagram a adăugat opțiunea de a salva fluxuri pe IGTV. Acolo puteți încărca fluxuri inclusiv din arhivă.

  Compania intenționează să actualizeze secțiunea Live Now care apare pe IGTV și la sfârșitul unui flux. Astfel speră să ajute utilizatorii să găsească mai multe fluxuri active de interes, de la creatori preferați sau de la cei pe care nu i-au descoperit încă.
   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.