More

  Tinder lansează global apelurile video ”față în față”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tinder lansează global apelurile video ”față în față”. După ce a testat funcția în mai multe țări și mai multe state din SUA, Tinder o lansează pentru utilizatorii din întreaga lume. Serviciul va fi util în timpul pandemiei și va permite utilizatorilor să discute cu un potențial partener direct pe Tinder.

  Avantajul apelurilor video ”față în față” este că nu va mai fi nevoie să te întâlnești personal cu partenerul sau să utilizezi un serviciu de chat video extern. O astfel de funcție asigură control încă din primul moment în care ai intrat în contact cu persoana care prezintă interes pentru tine. În plus, astfel, platforma de dating prioritizează siguranța ta în fața oricărei alte activități.

  Tinder lansează global funcția ”față în față”

  Așa cum poți conversa prin chat numai după o potrivire reciprocă, față în față va funcționa numai dacă ai ales funcția atât pentru tine, cât și pentru potențialul partener. Deci, dacă te interesează să te vezi față în față cu cel compatibil, trebuie doar să atingi pictograma video. Partenerul nu va ști că ai făcut-o până nu va face și el același lucru. Dacă nu ai chef să vorbești într-un apel video, poți dezactiva funcția în orice moment.

  Ambii parteneri trebuie să fie de acord cu regulile de bază ale Tinder. De asemenea, trebuie să activeze video și să apară clar în cadru. „Conversația este o stradă cu două sensuri și este mai bine atunci când sunteți împreună 50/50.”, se arată în comunicatul de presă de la Tinder. La sfârșitul apelului, aplicația îți va cere părerea și îți va permite să trimiți un raport.

  Tinder a oferi și câteva sfaturi generale. Spre exemplu, îți recomandă să începi o conversație text înainte să recurgi la video. De asemenea, își mai sugerează să fii flexibil în ceea ce privește orele pentru apelurile video.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.