More

  Microsoft reduce suportul pentru Internet Explorer

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft reduce suportul pentru Internet Explorer. YouTube, Twitter și Instagram sunt doar câteva dintre site-urile care nu vor mai fi accesibile prin Internet Explorer. Microsoft a găsit în cele din urmă o modalitate prin care să determine oamenii să nu mai folosească Internet Explorer.

  Utilizatorii Internet Explorer nu vor putea accesa aproximativ 1.156 de site-uri web. Printre acestea se numără inclusiv destinații precum YouTube, Twitter și Instagram. În schimb, vor fi direcționați să meargă pe acele site-uri web utilizând browserul Edge de la Microsoft, bazat pe Chromium.

  Acest lucru se va întâmpla o dată ce Microsoft lansează următoarea versiune a browserului Edge. Această lansare va avea loc, cel mai probabil, în noiembrie.

  Microsoft reduce suportul pentru Internet Explorer

  Lista cu website-uri este păstrată într-un fișier DLL pe care Microsoft l-a adăugat la instalările Edge în timpul verii. Interner Explorer încarcă fișierul printr-un plugin, care apoi monitorizează prin browser ce site-uri web vizitezi.

  Când navighezi pe un website pe care Microsoft ar prefera să nu îl vizitezi prin Internet Explorer, vei vedea următoarea pagină de suport:

  „Ați fost redirecționat către Microsoft Edge, unde puteți continua navigarea neîntreruptă. Dacă întâlniți un site care are nevoie de Internet Explorer, îl puteți încărca în modul Internet Explorer fără a părăsi Microsoft Edge”.

  Microsoft a anunțat că nu va mai oferi suport pentru Internet Explorer 8, 9 și 10 în urmă cu 4 ani. Cu toate acestea, la fel ca versiunile mai vechi de Android, există încă un număr limitat de persoane care continuă să utilizeze software-ul pentru a naviga pe internet.

  Potrivit StatCounter, începând cu septembrie 2020, Internet Explorer deține o cotă de 1,19% din piața mondială de browsere. În cele din urmă, Microsoft va renunța definitiv la Internet Explorer, însă lucrurile se vor întâmpla gradual. Dacă nu ai Edge instalat pe PC, poți să eviți trecerea din Internet Explorer în Edge.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.