Webinare gratuite despre tehnologie, de la Orange Business Services, la care să participi |

Webinare gratuite despre tehnologie, de la Orange Business Services, la care să participi

NoobZ
- 26.10.2020, 15:18 în Cultura
5

SHARES
webinare gratuite

Orange Business Services lansează o serie de webinare gratuite B2B susținute de experții companiei. Acestea își propun să ajute business-urile să facă față contextului de afaceri actual și provocărilor tehnologice aduse de criza sanitară.

Evenimentele din această toamnă vor avea loc în perioada  29 octombrie – 16 noiembrie. Acestea vor aborda pe larg subiecte din zona cloud computing, securitate cibernetică și RPA (Robotic process automation).

Aceste webinare gratuite vor fi susținute de către specialiști și parteneri Orange. Ele vor explora inclusiv tendințele tehnologice, perspectivele pieței, soluțiile și serviciile care vor permite managerilor sa mențină reziliența afacerilor pe parcursul crizei COVID-19, dar și după încheierea acesteia.

Evenimentele sunt destinate mai multor categorii de persoane. Se adresează atât reprezentanților companiilor, cât și tuturor persoanelor interesate de tehnologiile abordate. Webinarele gratuite pot fi accesate pe această pagină.

Agenda webinare gratuite B2B susținute de Orange Business Services:

“Pentru a genera o schimbare și a aduce rezultate pozitive business-ului, o tehnologie trebuie folosită într-un mod eficient și implementată în contextul cultural, economic și tehnic al fiecărei companii ori instituții. De aceea, este important ca o companie să poată lua o decizie informată în ceea ce privește pașii de implementare și, mai apoi, de utilizare de către angajați.

Astăzi, prin webinarele pe care le lansăm, facem un nou pas pentru a veni în sprijinul publicului interesat, și implicit al clienților noștri, cu informații despre tehnologii precum cloud, securitate cibernetică sau RPA, dar și despre tendințe ale pieței de business.

Cred că perspectiva experților și a managerilor de  produs este foarte importantă și mă bucur să văd disponibilitatea partenerilor noștri tehnologici și a colegilor din Orange pentru a face acest demers.” Florin Popa, Director business to business Orange România.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!