More

    Zoom adaugă criptare end-to-end în apeluri

    URMĂREȘTE-NE

    16,065FaniÎmi place
    1,142CititoriConectați-vă
    13,030AbonațiAbonați-vă

    Zoom adaugă criptare end-to-end în conferințe. Pentru moment, funcționalitatea este disponibilă doar ca preview tehnic pentru toți utilizatorii. Deși inițial era în plan ca doar cei care plătesc să beneficieze de criptare, Zoom s-a răzgândit și face funcționalitatea accesibilă tuturor.

    Treptat, conversațiile video și întâlnirile pe Zoom ar trebui să fie mult mai sigure. Puteți activa criptarea end-to-end pe desktop, pe telefonul Android și în Zoom Rooms începând de astăzi. Pe iOS, funcția va fi disponibilă imediat după ce Apple aprobă o actualizare a aplicației.

    Va trebui să activezi manual criptarea end-to-end din setările Zoom. De asemenea, toți participanții la întâlnire vor fi nevoiți să facă acest lucru pentru ca apelurile lor să utilizeze nivelul de criptare.

    Zoom adaugă criptare end-to-end

    Cum îți dai seama dacă e activă criptarea end-to-end? O dată activată funcționalitatea, vei vedea o pictogramă verde în formă de scut în partea stângă-sus a apelului.

    Întrucât criptarea end-to-end pe Zoom este în fază de testare, Zoom speră să primească suficient de mult feedback din partea utilizatorilor. Ce trebuie să mai știți este că, în prima etapă a lansării, criptarea end-to-end va bloca anumite funcții Zoom. Printre acestea se numără și suportul de transcriere live.

    Zoom a cumpărat Keybase în luna mai pentru a-și dezvolta modul de criptare end-to-end după o creștere uriașă a bazei de utilizatori pe fondul pandemiei. Inițial, compania urma să ofere criptare end-to-end doar abonaților. Ulterior, s-a răzgândit și a decis să ofere această funcție tuturor.
     

    Cele mai noi știri

    Pe același subiect

    Leave a reply

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.