More

  Samsung aduce AirDresser în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung aduce AirDresser în România. Airdresser reprezintă cea mai nouă, revoluționară și eficientă metodă de îngrijire a hainelor din garderobă fără spălare. Acesta este special creat pentru a ușura munca casnică.

  Airdresser întreține țesăturile delicate, le împrospătează, igienizează și îndepărtează cutele. Astfel asigură o durabilitate în timp mai mare a articolelor de îmbrăcăminte.

  Împrospătare și igienizare completă hainelor

  Prima și cea mai importantă etapă din procesul de curățare a hainelor ar trebui să fie dezinfectarea corespunzătoare a acestora. Sistemele Jet Air și Air Hangers suflă un val puternic de aer de sus în jos, atât pe suprafața țesăturilor, cât și în interiorul acestora, astfel încât praful este eliminat din haine fără prea mult zgomot.

  Prin tehnologia JetSteam, care utilizează sistemul Jet Air pentru a infuza aburul, la temperaturi ridicate, adânc în țesătura hainelor, se elimină 99,9% din viruși și bacterii, 100% din acarienii casei, 99% din gazele care provoacă mirosuri neplăcute și 99% din alte substanțe nocive.

  Samsung aduce AirDresser în România: Soluții de îngrijire eficiente și delicate a hainelor

  AirDresser asigură o îngrijire delicată hainelor, crescând durabilitatea acestora în timp, deoarece nevoia de spălare clasică va fi diminuată, prevenind astfel deteriorarea țesăturilor. Uscarea hainelor se va face într-un mod delicat, datorită tehnologiei de uscare cu pompă de căldură.

  AirDresser reduce deteriorarea și micșorarea hainelor prin uscarea la temperatură scăzută. Jetul de aer, amplasat în partea de sus și pompa de căldura amplasată in partea de jos asigură un flux optim de aer intern și usucă hainele uniform.

  Cu ajutorul tehnologiei Wrinkle Care, AirDresser utilizează o combinație de abur și aer pentru a netezi pliurile hainelor, astfel încât acestea să fie gata de purtat imediat. Poate îndepărta 100% din cutele hainelor de lână și 80% din cutele materialului din celofibră.

  Filtrul dezodorizant captează și îndepărtează particulele care cauzează mirosul din haine și le împiedică să se acumuleze în interior și să creeze un miros neplăcut. Elimină 99% din mirosurile cauzate de transpirație, tutun, mâncare gătită și curățarea chimică.

  Tehnologia Self Clean dezumidifică, igienizează și dezodorizează interiorul dispozitivului. Astfel, nu este nevoie de detergenți costisitori, deoarece procesul de curățare este realizat folosind o combinație de căldură, aer și abur. Acest lucru se întâmplă o dată la 40 de cicluri.

  Când ușa acestuia este deschisă, funcția de dezumidificare atrage aerul din cameră, extrage umezeala și eliberează aerul uscat. Astfel, se asigură condiții optime chiar și pentru hainele din exteriorul produsului.

  Îngrijire zilnică a hainelor cu ajutorul tehnologiei AI

  Aplicația SmartThings îmbunătățește performanța, memorând obiceiurile de utilizare și informațiile furnizate de către utilizator. „Care Recipe” sugerează cele mai bune cicluri de spălare în funcție de nevoile individuale, iar „My Closet” îți recomandă programele potrivite hainelor tale.

  „Special Course” îți permite să accesezi cicluri comune, sau specializate, în timp ce „Home Care” facilitează procesul de depanare a produsului.

  Samsung aduce AirDresser în România: Design modern, practic, silențios și sigur

  Îmbinând tehnologia cu designul modern, AirDresser oferă un cadru elegant, care se integrează perfect în orice locuință. Pe lângă avantajul legat de design, experiența de curățare este una silențioasă, datorită tehnologiei Soft Closing Door. Astfel, ușa se închide în siguranță, ușor și silențios.

  AirDresser poate fi folosit și pe timp de noapte fără a deranja somnul și, pentru un plus de confort, dispune de containere de apă portabile pentru abur în partea de jos, deci nu necesită alimentare cu apă sau sistem de drenare. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că unitatea poate fi instalată cu ușurință oriunde consideră utilizatorul că se potrivește mai bine.

  AirDresser este acum disponibil în magazinele partenere și pe Samsung.com/ro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.