Google Pay vine pe Orange Money în România | NOOBZ.RO

Google Pay vine pe Orange Money în România

Mădălina Gănescu
- 17.11.2020, 11:41 în Aplicaţii
9

SHARES
Google Pay vine pe Orange Money în România

Google Pay vine pe Orange Money. Orange Money completează suita de metode digitale de plată contactless oferită clienților săi cu Google Pay. Utilizatorii Orange Money pe Android sunt printre primii din România care pot înrola cardurile Visa în Google Pay.

Orice client, care are un număr de telefon mobil în rețeaua Orange România, poate descărca aplicația Orange Money. După ce trece printr-un proces de inrolare, emite un card virtual instant. Acesta poate fi folosit instant pentru a activa Google Pay și a face plăți contactless cu telefonul.

Google Pay vine pe Orange Money – Cum activezi funcția

Trebuie să intri în aplicația mobilă Orange Money, versiunea Android, secțiunea “Cardurile mele”. Aici, apeși butonul “Adaugă în Google Pay” și trebuie să urmezi pașii indicați ulterior.

Odată activat, Google Pay simplifică procesul de autorizare a plăților în magazine. Clienții Orange Money fac cumpărături în siguranță cu Google Pay, fără a mai fi necesară introducerea PIN-ului cardului, ci va fi suficient să deblocheze ecranul telefonului și să-l apropie de POS pentru a finaliza plata.

Haris Hanif, CEO Orange Money

“Clienții Orange Money au avut mereu parte de premiere pe piața serviciilor financiare locale. Orange Money a fost prima instituție financiară nebancară care a dat acces românilor la IBAN-uri în RON, în 2018, iar în martie 2019 a lansat primele carduri virtuale, ce pot fi emise instant in aplicația mobilă.

Astăzi, Orange Money este în primul val al companiilor care permit înrolarea în Google Pay, opțiune care extinde posibilitățile de plată contactless cu telefonul sau ceasul, pentru utilizatorii Orange Money, alături de Orange Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay și soluții pentru utilizatorii iOS. Aducem în permanență ultimele inovații în zona de plăți digitale, scopul nostru fiind să venim mereu cu plus valoare pentru clienții noștri.”

Elena Ungureanu, Country Manager VISA România

“Soluția lansată astăzi de Orange Money vine să completeze opțiunile și serviciile de plăți mobile existente pe piața locală și arată interesul marilor companii globale de a investi în zona plăților digitale, având în vedere progresele remarcabile înregistrate în ultimii ani.

România beneficiază de o infrastructură de plăți foarte modernă, dotată aproape în totalitate cu tehnologia contactless. Peste 70% dintre cardurile Visa din țara noastră pot fi folosite de consumatori pentru a plăti cu Google Pay la comercianții locali.”

Orange Money reprezintă o alternativă simplă și digitală pentru a gestiona mai multe tipuri de servicii financiare:

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!