More

  Google Pay vine pe Orange Money în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Pay vine pe Orange Money. Orange Money completează suita de metode digitale de plată contactless oferită clienților săi cu Google Pay. Utilizatorii Orange Money pe Android sunt printre primii din România care pot înrola cardurile Visa în Google Pay.

  Orice client, care are un număr de telefon mobil în rețeaua Orange România, poate descărca aplicația Orange Money. După ce trece printr-un proces de inrolare, emite un card virtual instant. Acesta poate fi folosit instant pentru a activa Google Pay și a face plăți contactless cu telefonul.

  Google Pay vine pe Orange Money – Cum activezi funcția

  Trebuie să intri în aplicația mobilă Orange Money, versiunea Android, secțiunea “Cardurile mele”. Aici, apeși butonul “Adaugă în Google Pay” și trebuie să urmezi pașii indicați ulterior.

  Odată activat, Google Pay simplifică procesul de autorizare a plăților în magazine. Clienții Orange Money fac cumpărături în siguranță cu Google Pay, fără a mai fi necesară introducerea PIN-ului cardului, ci va fi suficient să deblocheze ecranul telefonului și să-l apropie de POS pentru a finaliza plata.

  Haris Hanif, CEO Orange Money

  “Clienții Orange Money au avut mereu parte de premiere pe piața serviciilor financiare locale. Orange Money a fost prima instituție financiară nebancară care a dat acces românilor la IBAN-uri în RON, în 2018, iar în martie 2019 a lansat primele carduri virtuale, ce pot fi emise instant in aplicația mobilă.

  Astăzi, Orange Money este în primul val al companiilor care permit înrolarea în Google Pay, opțiune care extinde posibilitățile de plată contactless cu telefonul sau ceasul, pentru utilizatorii Orange Money, alături de Orange Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay și soluții pentru utilizatorii iOS. Aducem în permanență ultimele inovații în zona de plăți digitale, scopul nostru fiind să venim mereu cu plus valoare pentru clienții noștri.”

  Elena Ungureanu, Country Manager VISA România

  “Soluția lansată astăzi de Orange Money vine să completeze opțiunile și serviciile de plăți mobile existente pe piața locală și arată interesul marilor companii globale de a investi în zona plăților digitale, având în vedere progresele remarcabile înregistrate în ultimii ani.

  România beneficiază de o infrastructură de plăți foarte modernă, dotată aproape în totalitate cu tehnologia contactless. Peste 70% dintre cardurile Visa din țara noastră pot fi folosite de consumatori pentru a plăti cu Google Pay la comercianții locali.”

  Orange Money reprezintă o alternativă simplă și digitală pentru a gestiona mai multe tipuri de servicii financiare:

  • Deschiderea unui cont în RON cu un IBAN personalizat atașat
  • Transferuri naționale, printr-un număr de mobil sau IBAN, fără comision
  • Transferuri internaționale în 16 valute, fără comision
  • Carduri virtuale Visa de debit ce pot fi folosite instant pentru cumpărături online sau plăți cu telefonul ori ceasul. Clienții pot comanda și un card fizic la orice adresă națională
  • Plăți contactless, cu telefonul sau cu ceasul, prin Google Pay, Orange Pay, Apple Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay
  • Alimentarea contului prin transfer bancar sau top-up din orice card bancar
  • Plăți facturi la peste 70 de furnizori și încărcare cartele Orange

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.