More

  Oferta de sărbători pentru clienții Orange

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Oferta de sărbători pentru clienții Orange. Anul acesta clienţii Orange care aleg pachetele fix-mobil au parte de şi mai mult divertisment. De asemenea, au acces la cel mai bun conţinut TV şi nenumărate oferte pentru a rămâne conectaţi de sărbători cu familia şi prietenii.

  Oferta de sărbători de la Orange

  Clienţii care aleg unul dintre pachetele de internet prin fibră şi televiziune prin cablu ce include abonamentul Fibră 1000, sunt recompensaţi cu un bonus de loialitate de 15 euro pentru fiecare an petrecut în reţea. Cu ajutorul acestuia pot achiziţiona Smart TV-ul Samsung 108 cm din gama 2020 de la 0 € (redus de la 299 euro).

  Pachetele Orange Love ce includ abonamentele Fibră 1000 şi Explore, oferă acces inclus timp de 12 luni la cea mai bună şi variată selecţie de filme prin pachetul MAXPAK. Astfel, clienţii se bucură de sute de filme și seriale disponibile pe canalele HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax și Cinemax 2 pe televizor. Cum de altfel, se bucură și de conținutul din serviciul HBO GO disponibil pe smartphone, laptop sau smart TV.

  Cu doar 9 euro pe lună, clienţii au cel mai rapid internet prin fibră cu viteze de până la 940 Mbps. Dar au parte și de televiziune prin cablu cu 105 de canale TV dintre care 25 HD şi acces timp de 12 luni la pachetul MAXPAK, pentru cea mai mare selecţie de filme şi divertisment.

  Oferte în cea mai bună reţea mobilă din România

  Odată cu promoţiile dedicate sărbătorilor de iarnă, clienţii au prilejul perfect să profite de ofertele la abonamentele Orange. Clienţii Orange care migrează de la cartele PrePay la abonament sau cei care se portează din alte reţele, beneficiază de un bonus ce le dublează resursele de internet din toate abonamentele Fun.

  În plus, acum este mai uşor ca oricând să ai acces la reţeaua Orange 5G cu abonamente 5G ce încep de la 15 euro şi oferte Best Deal cu numeroase telefoane 5G la preţuri avantajoase. Astfel, clienţii Orange se bucură de cel mai rapid internet în reţea.

  Cei din zona metropolitană București sunt în rețeaua #1 în ceea ce privește acoperirea 5G și performanța serviciilor, conform auditorului independent LCC International.

  Mai multe informații despre noua ofertă Orange Love sunt disponibile pe: orange.ro/love

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.