More

  Promoție Orange PrePay cu 10 milioane de cadouri surpriză

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cu noua promoţie Orange PrePay, oricine poate câştiga unul dintre cele 10 milioane de cadouri supriză. În acest an, poate mai mult ca oricând, sărbătorile de iarnă sunt despre nevoia de a rămâne conectaţi cu familia şi prietenii, dar în acelaşi timp de a rămâne în siguranţă.

  De aceea, prin oferta PrePay de sărbători, utilizatorii Orange de cartele pre-plătite se pot bucura de bonusuri de internet la activarea unei opţiuni, dar şi de multă distracţie şi milioane de premii surpriză. În plus, toţi cei care participă la concurs,  fie că sunt abonaţi Orange sau clienţi ai altor reţele au şansa să câştige cartele PrePay.

  Astfel, clienţii Orange care activează o opţiune PrePay de minimum 5 euro credit în perioada 25 noiembrie 2020 – 31 ianuarie 2021 vor fi recompensaţi automat cu 50 GB bonus, valabili pentru o perioadă 30 de zile de la activare. Mai mult, dacă aleg să activeze opţiunea din contul My Orange, pentru aceştia bonusul de internet se va dubla, beneficiind de 100 GB de internet valabil 30 de zile.

  Promoție Orange PrePay – 10 milioane de cadouri surpriză puse la bătaie

  Iarna aceasta la Orange PrePay, îndrăgitele personaje Millidge şi Doig îşi invită fanii la distracţie şi milioane de premii. În pagina dedicată campaniei, clienţii sunt invitaţi să îşi testeze îndemânarea într-un joc online cu bulgări de zăpadă. Cu aceștia trebuie să nimerească cadourile şi să descopere astfel conţinutul surpriză.

  În funcţie de noroc şi îndemânare, clienţii PrePay pot să primească bonusuri. Mai exact, pot câștiga:
  – internet nelimitat timp de 30 de zile,
  – 100 GB valabili 100 de zile,
  – minute naționale nelimitat timp de 30 de zile,
  – 1000 minute naţionale pentru 30 de zile,
  – 100 minute naţionale şi internaţionale
  – 50 de SMS-uri internaționale,
  – opțiuni Orange TV GO
  – opţiuni PrePay.

  În plus, atât clienţii Orange cât şi clienţii din alte reţele care participă la joc au şansa de a câştiga cartele Orange PrePay.

  Pentru a intra în posesia cadoului câştigat

  În această promoție Orange PrePay, clienţii Orange trebuie doar să îşi completeze numărul de telefon. Clienţii altor reţele îşi pot adăuga adresa de e-mail în zona dedicată din pagina campaniei. Bonusul sau voucher-ul va fi trimis automat pe numărul lor, respectiv pe adresa de e-mail.

  Toţi participanţii se pot juca de ori câte ori doresc. Cu toate astea, pot activa un sigur bonus pe un număr PrePay în fiecare dintre cele 3 perioade ale campaniei. Perioadele campaniei sunt 25 noiembrie – 14 decembrie 2020, 15 decembrie 2020 – 5 ianuarie 2021 şi 6 ianuarie – 31 ianuarie 2021.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.