More

  TikTok testează conținutul video de trei minute

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TikTok testează conținutul video de trei minute. Lungimea pare să fie mai degrabă în concordanță cu videoclipurile de pe YouTube și să indice către un nou trend video.

  Motivul pentru care TikTok a câștigat notorietate a fost, în parte, durata conținutului video, mai ales prin faptul că brevitatea acestuia rezolva problema suprasaturației consumatorului. Însă, acum compania dorește să verifice dacă posibilitatea de a înregistra videoclipuri mai lungi este ceva ce creatorii doresc să exploreze.

  TikTok testează conținutul video de trei minute

  Potrivit consultantului în rețelele sociale Matt Navarra, compania lansează posibilitatea de a înregistra videoclipuri cu o durată de până la trei minute. Navarra a postat pe Twitter o captură de ecran a actualizării. Este menționționat că funcția este în stadiul incipient.

  În prezent, TikTok permite tuturor creatorilor să încarce videoclipuri cu o lungime de până la un minut. Această durată s-a dovedit a fi de success. Este mai lungă decât un Vine și mai scurtă decât majoritatea videoclipurilor YouTube.

  Constrângerea de a găsi modalități de a face ceva amuzant în 60 de secunde face parte din farmecul TikTok. Faptul că nu trebuie să te concentrezi mai mult de un minut asupra unui videoclip și să poți trece cu ușurință la următorul este o caracteristică binevenită într-o lume dominată de conținut din ce în ce mai lung.

  Videoclipurile de trei minute de pe TikTok s-ar putea simti ca o replică în miniatură a YouTube. Trei minute înseamnă mult timp. O astfel de durată putea permite trailere de filme complete sau tutoriale de machiaj. Cu alte cuvinte, lucruri care se găsesc de cele mai multe ori pe YouTube.

  Dacă este aceasta o decizie bună sau nu, rămâne de văzut. Totuși, îngrijorarea este justificată. Până la urmă, videoclipurile scurte au definit TikTok până în prezent.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.