More

  Tirbușon electric Maggiore pentru sticle de vin

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Prestigio prezintă un tirbușon electric pentru sticle de vin. Maggiore poate deschide automat până la 70 de sticle cu o singură încărcare a bateriei și vine la pachet cu un cuțit de tăiat folia metalică. Prestigio Maggiore e un gadget perfect pentru petreceri acasă, evenimente corporative sau reuniuni publice.

  Designul noului accesoriu Prestigio este distinctiv

  Dispozitivul nu are butoane și este 100% automat. Așezați sticla în poziție verticală, atașați tirbușonul strâns și în câteva secunde puteți turna vinul în pahar. O singură încărcare completă este suficientă pentru a deschide până la 70 de sticle de vin. Dacă în mod normal deschideți trei sticle în fiecare săptămână, o încărcare ajunge pentru cel puțin șase luni.

  Cum tirbușonul de vinuri Maggiore se încarcă folosind un mic încărcător wireless, acesta poate funcționa autonom. Nu sunt necesare cabluri, sloturi sau conexiuni suplimentare. Un LED de pe corpul tirbușonului vă indică nivelul de încărcare a bateriei.

  Corpul cilindric, din metal, este decorat fin

  Finisajul îi conferă eleganță și îl transformă într-un cadou potrivit atât pentru somelierii profesioniști, cât și pentru iubitorii de vin.

  Instrumentele improvizate pe care le foloseați înainte pentru a îndepărta folia metalică de peste dop sunt înlocuite acum cu un cuțit dedicat pentru tăierea ușoară și rapidă a acesteia. Cuțitul se află în partea superioară a tirbușonului electric. Așezați-l pe gâtul sticlei, rotiți-l de câteva ori și îndepărtați folia.

  Un tirbușon automat nu este util doar în casă, ci și pentru restaurante, hoteluri și baruri. Cu designul său elegant, Maggiore va arăta excelent în aproape orice situație. Maggiore face parte din categoria Premium Line Edition de tirbușoane electrice Prestigio. Pe lângă aceasta mai există două categorii: Black Line Editon și Silver Line Edition, ambele prezente și ele pe piață.

  Din Black Line Edition fac parte următoarele tirbușoane:  

  Bolsena – cu o carcasă de metal, negru mat, indicator LED și baterie Li, poate desface până la 70 de sticle.
  Lugano – tirbușon 100% automat, cu o carcasă de metal neagră, elegantă, baterie Li, indicator LED, poate deschdide până la 70 de sticle de vin cu o singură încărcare.
  Iseo – 100% automat, cu o bază de încărcare, realizat din metal, cu un afișaj LED, poate deschide până la 50 de sticle de vin.
  Lesina – vine cu o bază de încărcare, are un design clasic, o carcasă ABS și indicator LED, poate deschide până la 60 de sticle de vin.

  Din Silver Line Edition fac parte tirbușoanele:

  Nemi – cu o dimensiune compactă, carcasă de metal, cu un motor puternic și un indicator LED, este un tibușon ușor de folosit și durabil, care poate deschide până la 100 de sticle cu o singură încărcare.
  Garda – tirbușon 100% automat, cu o bază de încărcare și o carcasă de metal argintie, cu două funcții cheie: de conservare și aerare, poate deschide până la 50 de sticle cu o singură încărcare.

  Gamă de tirbușoane electrice Prestigio este importată și distribuită de ASBIS Romania și comercializată de emag.ro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.