More

  Google aderă la Modern Computing Alliance

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google aderă la Modern Computing Alliance, grupul care include, de asemenea, Dell, Intel, Slack, Zoom și alte companii.

  Google, Dell, Intel și alte companii mari de tehnologie din industria IT și cloud computing și-au unit forțele. Scopul lor este de a aborda problemele comune apărute în perioada pandemiei. Grupul pe care l-au format aceste companii se numește Modern Computing Alliance. Membrii săi fondatori includ Box, Cirtrix, Imprivata, Okta, RingCentral, Slack, VMWare și Zoom.

  Google aderă la Modern Computing Alliance

  Modern Computing Alliance se va concentra inițial pe patru domenii. Acestea sunt performanța, securitatea și identitatea, munca remote, productivitate și colaborare și îngrijirea sănătății. Scopul este de a aduce la un loc cunoștințele și resursele pentru a rezolva problemele comune legate de modul în care companiile își desfășoară activitatea în cloud și instrumentele pe care le folosesc pentru a face acest lucru.

  Grupul se va concentra pe dezvoltarea de noi standarde și tehnologii interoperabile. Tehnologii care pot fi utilizate de orice companie care se bazează pe una dintre platformele sau produsele partenerilor. Google este deja angrenat împreună cu echipele sale în dezvoltarea browser-ului Chrome și a Chrome OS, precum și cu divizia responsabilă pentru Google Workspace.

  „Astăzi suntem încântați să anunțăm parteneriatul Google cu Modern Computing Alliance – pentru a aborda cele mai mari provocări IT cu care se confruntă companiile astăzi, cu integrarea la cloud”, spune John Solomon, vicepreședintele Chrome OS. „Lucrând cu un grup de lideri din industrie care avansează în perspectivă, aliniem standardele și tehnologiile pentru a oferi companiilor alegerea unor soluții de calcul performante, în cloud, de la furnizorul ales de ei, care oferă soluții moderne pentru epoca modernă de afaceri.”

  Modern Computing Alliance precedă pandemia de coronavirus

  Solomon a declarat pentru publicația The Verge că discuțiile au început la Consumer Electronics Show din Las Vegas, anul trecut. Dar în martie, pe măsură ce s-a instalat realitatea COVID-19, grupul a decis că trebuie să își extindă domeniul de aplicare. De asemenea, grupul a căutat să aducă și mai mulți parteneri, precum Slack și Zoom. În general, parteneri care ajută la schimbări masive în modul în care mediul de afaceri alege să lucreze.

  „Nevoile pe care utilizatorii noștri le așteaptă și modul în care calculul se schimbă necesită, într-adevăr, un nou mod de lucru”, spune Solomon. „Nu este cel mai firesc lucru să spunem:„ Să formăm un consorțiu. ”Dar acesta nu este un moment obișnuit.”

  Privind în perspectivă, grupul își propune să aducă cât mai mulți profesioniști IT. Se urmărește construirea unui consiliu de experți care să poată identifica problemele și moduri de a le rezolva. Grupul intenționează să aibă câteva planuri concrete de acțiune pe care să le împărtășească în prima jumătate a anului 2021.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.