More

  Xiaomi scoate încărcătorul din cutia următorului flagship

  Xiaomi scoate încărcătorul din cutia următorului flagship. Se pare că aceasta va fi noua tendință în 2021.

  Apple nu este singurul brand important care scoate încărcătorul din cutia celui mai recent flagship. După cum a fost raportat pe Reddit, Xiaomi a anunțat că viitorul său telefon Mi 11 nu va include un încărcător. Rațiunea din spatele deciziei este familiară. Mulți oameni au deja încărcătoare vechi la îndemână, iar acest lucru răspunde cerințelor pentru un dispozitiv „mai ecologic”. Astfel, vor fi mai puține deșeuri și ambalaje mai mici.

  Xiaomi scoate încărcătorul din cutia următorului flagship

  Xiaomi recunoaște că alegerea ar putea fi „irațională” pentru unii potențiali cumpărători. Criticii au atacat deja această decizie. Deși există un argument de protecție a mediului în a livra mai puține încărcătoare, această decizie ajută Xiaomi să economisească bani.

  Își poate menține sau crește marjele de profit, în special pentru acei clienți care cumpără un încărcător oficial. Aceasta ar putea include persoanele care au deja încărcătoare .Adevărul este că nu poți profita de încărcarea rapidă decât dacă ai un adaptor compatibil.

  Xiaomi a anunțat că versiunea standard Mi 11 va veni fără încărcător în cutie pe piața din China. Versiunea bundle, în schimb, va veni cu un încărcător separat de 55W. Ambele versiuni sunt oferite la același preț, permițând utilizatorilor să cumpere în funcție de nevoile lor.

  Această decizie nu va conta prea mult în America de Nord și în alte locuri în care Xiaomi are un public limitat. Cu toate acestea, ar putea stabili cu ușurință scena pentru schimbările ce urmează. Decizia Xiomi vine după apariția zvonurilor conform cărora și Samsung ar putea renunța la încărcător pentru Galaxy S21.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here