More

  LG prezintă figiderele InstaView Door-in-Door la CES 2021

  LG prezintă figiderele InstaView Door-in-Door la primul CES virtual ce are loc în ianuarie 2021. Modelele de frigidere revoluționare side-by-side au un panou de sticlă mai mare, împreună cu un design modern al ușii plate și noua tehnologie UVnano ™ încorporată în dozatorul de apă pentru a reduce bacteriile și LG Craft Ice ™ în interior.

  LG introduce, de asemenea, modele cu noua tehnologie de recunoaștere vocală InstaView. Astfel, producătorul duce confortul mâinilor libere la un nivel complet nou în bucătărie.

  LG prezintă frigiderele InstaView Door-in-Door

  Tehnologia iconică InstaView Door-in-Door de la LG primește actualizări care îmbunătățesc confortul în 2021. Noile modele ajută la reducerea pierderilor de aer rece și extinde prospețimea alimentelor. Panoul LG InstaView luminează interiorul frigiderului cu doar două lovituri rapide pe geamul transparent. Astfel, utilizatorii pot vedea interiorul fără să deschidă ușa.

  În același timp, tehnologia ușă în ușă ajută la organizarea preferințelor zilnice pentru acces rapid și ușor la articole utilizate frecvent, fără să fii nevoit să deschizi întreg frigiderul.

  Noile modele 2021 side-by-side oferă un panoul din sticlă nuanțată mai mare, mai captivant. Acesta completează noul design fără sudură al panoului de ușă din oțel inoxidabil, pentru o estetică elegantă.

  LG prezintă figiderele InstaView

  Fereastra InstaView este cu 23% mai mare decât pe modelele anterioare. Astfel că, este mai ușor ca niciodată să vezi ce e în interior. Noile figidere InstaView de la LG încorporează și tehnologia UVnano de la LG. Această tehnologie valorifică puterea luminii pentru a ajuta la menținerea unui dispenser de apă mai eficient și fără germeni. UVnano ajută la eliminarea a până la 99,99% din bacteriile de pe dozatorul frigiderului după 24 de ore.

  Frigiderul poate fi controlat prin comandă vocală. Pentru asta, necesită conexiune la aplicația LG ThinQ prin wireless.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here